HomeSocialVezi aici știrile care m-au șocat și mi-au schimbat...

Vezi aici știrile care m-au șocat și mi-au schimbat viața

În ultimele trei zile am aflat de la posturile TV de știri niște lucruri care m-au năucit. Informațiile erau aceleași la toate posturile și se repetau din oră în oră, deci bag de seamă că erau nu numai șocante, dar și foarte importante. Una dintre ele susținea, nici mai mult nici mai puțin, că “Oamenii fug de caniculă pe litoral sau la ștrand”. Nu m-aș fi gândit. Aș fi zis că oamenii fug de caniculă la piață sau în mijloacele de transport în comun, dar pe litoral sau la ștrand?!

Mai mult, “turiștii au intrat în apa mării pentru a se răcori”, zicea un reporter de la fața locului, când, vorba aia, puteau să intre într-o belea sau într-o damă de companie pentru a se răcori. Dar cel mai tare m-a uimit faptul că “oamenii au băut bere și sucuri pentru a se hidrata”, când puteau s-o facă mai eficient cu nuci sau cu ulei de rapiță.

Eram încă bulversat de primele informații, când concluzia reportajului m-a pălit ca o epifanie. Cică, “la Mamaia, turiștii se distrează în cluburi”. N-aș fi crezut că turiștii din Mamaia frecventează cluburile de noapte. Nu par genul. Mă gândeam că turiștii din Mamaia se întâlnesc în cluburi de șah, iar între partide fac concurs de neologisme.

Atunci am decis: nu mă mai uit la posturile de știri! Cine știe, mâine, poimâine aflu că, de sărbători, românii fac cumpărături.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare