HomeSocialD'ale cetateanuluiVrei un nou automobil? Alege un parc auto creat...

Vrei un nou automobil? Alege un parc auto creat de si pentru iubitorii de masini!

Cea mai mare provocare, atunci cand vrei o noua masina, este sa gasesti locul ideal de unde sa o cumperi.  Vestea buna este ca exista si alte medii de achizitie, precum un parc auto profesionist care ofera doar informatii reale despre istoricul si calitatea masinilor comercializate, aduse din Germania.

Este vorba despre masinile la mana a doua, aduse de peste granitele tarii, dar comercializate in Romania, care pot fi achizitionate dintr-o diversitate de medii de cumparare. Nu toate, insa, iti pot oferi garantia increderii si a calitatii, motiv pentru care poti risca o experienta neplacuta printr-o investitie care nu isi dovedeste, mai tarziu, valoarea.

Aceste situatii sunt frecvente si sigur iti sunt cunoscute, insa nu sunt o generalitate.

[image image-id=”50026″ height=”400″ width=”400″ image-title=”parc3″]

Ce asteptari trebuie sa ai de la un parc auto

Fiecare sofer va asocia rolul unui parc auto sau beneficiile pe care le poate oferi cu experienta sa proprie de cumparare. In realitate insa, un parc auto profesionist ar trebui sa vina cu beneficii avantajoase in favoarea cumparatorului, asigurandu-se ca intermediaza o relatie bazata pe onestitate intre vanzator si cel care va face achizitia. Din acest motiv, asteptarile ar trebui sa fie unele mari, cum ar fi:

– masinile vandute in cadrul unui parc auto sa fie verificate;

– informatiile despre masinile comercializate intr-un parc auto sa fie verificate si validate;

– un parc auto sa puna la dispozitia cumparatorului o gama diversa de masini;

– regula din orice parc auto sa impuna posibilitatea unui test drive complet si gratuit;

– profesionalismul si increderea sa fie atribute esentiale pentru un parc auto.

Indiferent de experienta ta anterioara care confirma sau, dimpotriva, invalideaza cele de mai sus, trebuie sa stii ca exista un astfel de parc auto ce ofera toate aceste avantaje.

 

Diversitatea de masini pe care o poti gasi intr-un parc auto 

Este vorba de Autogeist.ro, creat de o echipa de experti pasionati de masini, pentru toti iubitorii de sofat, care isi doresc un automobil puternic. Calitatea tehnica a masinilor vandute in acest parc auto este una superioara, dar mai ales verificata, testata si validata de experti, inainte sa ajunga la dispozitia cumparatorilor, ce le pot viziona in scopul de a le cumpara. In plus, cumparatorii pot beneficia si de servicii extra, precum garantia service gratuita.

 

Daca ti-a ajuns la urechi mitul conform caruia intr-un parc auto poti gasi numai masini cu vechime mare, atunci trebuie sa il uiti. Exista parcuri auto care pun spre comercializare automobile cu o vechime de maxim 5 ani, si cu un numar redus de km, care nu depaseste 150.000.

 

Diversitatea acestui tip de masini este foarte mare, indiferent de tipul sau modelul pe care il cauti. Vei gasi marci precum Peugeot, Ford, Volvo, BMW, VW, Renault, Mazda, Land Rover, Skoda, Opel, Mercedez, Nissan, Dacia, si multe altele, in functie de asteptarile pe care le ai. Ba mai mult decat atat, vei putea chiar sa soliciti o masina care sa fie adusa la comanda, daca ai cerinte speciale pe care nu le indeplineste oferta curenta din acel parc auto.

Unde? Pe Autogeist.ro, toate aceste avantaje te asteapta in orice moment. Studiaza oferta lor online aici  si vei afla mai multe informatii despre cum poti accesa o masina in conditii avantajoase, dar nu orice model, ci cel pe care ti-l doresti cu adevarat. Cu toate oportunitatile de partea ta, ramane de zis: „Drumuri bune!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare