HomeSportFotbal si afaceriBecali: La FCSB nu au ce căuta cupe, că...

Becali: La FCSB nu au ce căuta cupe, că sunt de gen feminin

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit care sunt adevăratele motive pentru care nu este de acord cu măsura impusă de Federația Română de Fotbal (FRF), ca fiecare formație din Liga I să înființeze un departament de fotbal feminin.

Becali spune că echipa sa este una sfântă, iar cum femeile nu au voie să intre nici în altarul bisericii, nu au voie să intre nici în vestiarul FCSB. Tocmai de aceea nicio cupă nu a mai intrat în clubul lui Becali. Deoarece „cupă“ este de genul feminin.

Cu toate acestea, Becali spune că el înțelege mai bine decât mulți bărbați ce simt femeile, dar asta nu are legătură cu fotbalul. „Nu vreau să fiu înțeles greșit. Eu înțeleg ce simt femeile, mult mai bine decât alți bărbați. Doar am făcut pușcărie. Acolo ajungi să înțelegi cu adevărat trăirile femeilor“, a declarat latifundiarul.

Becali ar mai fi sugerat ca echipa de fotbal feminin a clubului său să fie înființată în Liga a IV-a, dacă este neapărat nevoie. Asta, pentru a mai scuti din timpul pierdut cu Talpan și Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care ar dori să preia palmaresul formației.

Din informațiile noastre, dorința președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a obliga cluburile din Liga I să înființeze echipe de fotbal feminin vine din adolescență, când nicio fată nu voia să se joace cu el. Acum, Burleanu se mulțumește doar să privească fetele cum se joacă între ele.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare