HomeSportFotbal si afaceriCoronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă...

Coronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă în China

Sătul să tot întârzie spre titlul Ligii I, mergând cu săgeata roș-albastră, portarul Cristian Bălgrădean a ales să continue drumul cu trenul CFR 1907.

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, vrea totuși să depună o reclamație, sesizând că Bălgrădean nu și-a plătit biletul, alegând să plece cu nașul de la București la Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a trecut peste amenințarea noului coronavirus și l-a lăsat pe portar să părăsească, fără niciun alt aviz, carantina Fotbal Club FCSB.

Gigi Becali pare imunizat de coronavirus, dar, în schimb, a contactat sindromul Ionuț Negoiță.

Finanțatorul Fotbal Club FCSB l-a acuzat pe Bălgrădean că a sabotat meciurile formației sale, pentru a da verde CFR-ului spre titlul de campioană.

Este unul dintre simptomele frecvente ale celor care suferă de sindromul Ionuț Negoiță.

Și patronul Fotbal Club Dinamo București a resimțit aceste manifestări, cu câțiva ani în urmă, când l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu, pe atunci fundaș la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare, că a făcut blat, provocând o lovitură de pedeapsă, chiar într-un meci disputat contra echipei lui Gigi Becali.

Se pare că finanțatorul Fotbal Club FCSB a băut apă după Ionuț Negoiță, contactând sindromul acestuia, tocmai din acest motiv ajungând să-i țină partea acestuia, în fața suporterilor Câinilor.

Noul Coronavirus dă însă peste cap planurile altor personaje ale primei scene fotbalistice din țară.

Obișnuit să mai tragă câte o fugă până în China, pentru a mai importa câteva milioane de dolari, pe final de sezon, antrenorul formației CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, și-a văzut drumurile închise de noul coronavirus.

Aceeași amenințare împiedică și conducerea clubului CS Universitatea Craiova să reimporte un antrenor din Italia, formația din Bănie văzându-se obligată să rămână printre Papură.

Tot noul coronavirus se pare că l-a împidicat și pe selecționerul Mirel Rădoi să-l readucă la Națională pe Ștefan Radu, jucătorul celor de la Lazzio Roma.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare