HomeSportFotbal si afaceriCraiova: FCSB a folosit mai multe petarde decât noi

Craiova: FCSB a folosit mai multe petarde decât noi

Clubul de fotbal CS Universitatea Craiova solicită UEFA să nu-i suspende terenul în competițiile europene după incidentele de la partida cu Honved Budapesta.

Alb-albaștrii susțin în argumentul lor că, în partida cu formația maghiară, pe teren a fost aruncată o singură petardă, care a explodat lângă arbitru, în timp ce Fotbal Club FCSB a aruncat mult mai multe petarde pe gazon la meciul cu armenii de la Alashkert. „Nu este normal ca noi să fim suspendați pentru o singură petardă, în timp ce Fotbal Club FCSB a folosit 11 petarde încă de la începutul meciului cu Alashkert, plus încă trei aruncate pe parcurs. Cerem forului european să judece cu aceeași unitate de măsură“, susțin oficialii olteni.

În plus, craiovenii invocă un pericol chiar mai mare la partida dintre FCSB și formația armeană. În tribunele stadionului din Giurgiu a fost depistată o bombă, cea a lui Mbape de România, Florinel Coman.

Mai mult, se pare că motivul real pentru care arbitrul de la partida CS Universitatea Craiova – Honved Budapesta s-a prăbușit nu a fost explozia petardei în apropierea lui sau o lovitură cu o brichetă, ci prezența unei oltence fierbinți în peluza stadionului „Ion Oblemenco“. Oltenii au depus ca dovezi cadrele de la meci filmate de Digisport.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare