HomeSportFotbal si afaceriEusuntPuiu, dovada că toți ne pricepem la fotbal

EusuntPuiu, dovada că toți ne pricepem la fotbal

Dacă tot ne pregătim să punem Liga I în cui și să-i declarăm pe giurgiuveni campioni, toți ochii se îndreaptă spre viitoarea participare a României la Euro 2016. Unde hai să fim serioși, n-o să facem mare brânză. Și dacă printr-o minune reușim un dram de performanță e pentru că-i prindem pe ceilalți într-o zi proastă, nu din vreun talent răsărit.

Partea „simpatica” este că Gazeta Sporturilor a gândit o platformă online unde românul poate face exact ce știe el mai bine. Să-și dea cu părerea. Așa că dacă intri pe eusuntpuiu.ro și alegi cele 11 gloabe care crezi tu că ne vor reprezenta la Euro 2016, ai șansa să câștigi niște premii. Dacă noi ne facem de râs acolo, tu măcar să te uiți la asta în timp ce ai la mână un smartwatch, nu?

Cel mai interesant e să vezi ce opțiuni au românii când vine vorba de selecție. Veșnicul Raț! Parcă ne-am născut cu Raț pe partea stângă, nu alta. Fundașul de 34 de ani pare atât de bătrân pe funcție încât îți lasă impresia că a fost fundaș stânga și-n războaiele cu otomanii.

 Apoi îl vedem în selecție și pe Torje, care oricât ne doare să recunoaștem, la 26 de ani s-a stins. E undeva prin Turcia și nu cred că-n toată Liga I și II nu există un mijlocaș mai bun. N-are cum. Dar românul, precum nea Puiu, își va da cu părerea, va face de un 11 jucători pe care să stea tricourile alea galbene bine, și gata. Eu cred că un Euro 2016 de succes e să trimitem o echip formată exclusiv din jucători de liga a II-a. N-o să facem performanță, precum și-n cazul jucătorilor de acum, dar măcar facem fericiți 11 amărâți.

Curiozitate. De ce n-a existat și platforma eusuntpiți? Să vezi acolo selecție.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare