HomeSportFotbal si afaceriFirea, singura care și-a amintit că Dinu a jucat...

Firea, singura care și-a amintit că Dinu a jucat la Steaua, dar a uitat că e primar

Fostul mare internațional Cornel Dinu s-a îngrijorat foarte mult de starea sa de sănătate și ar putea să meargă pentru investigații medicale amănunțite, temându-se că ar putea avea Alzheimer, după ce a aflat de la primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, că a evoluat pentru clubul de fotbal Steaua București.

Cornel Dinu nu-și poate aminti când a evoluat pentru formația roș-albastră, domnia sa trăind cu impresia că a scris istorie pentru Dinamo București, cu victorii împotriva lui Hamburg sau Inter.

De fapt, situația ar putea fi foarte gravă. Am putea vorbi de un număr record de persoane care să sufere de Alzheimer, deoarece, în afară de Gabriela Firea și câțiva consilieri ai primarului general, nimeni nu își amintește că Dinu a jucat sau că a antrenat Steaua București.

În plus, mulți bucureșteni nu-și mai amintesc cum de au votat-o pe Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei este totuși foarte mândru că a avut ocazia să-l premieze pe Cornel Dinu, cât și pe coechipiera acestuia de la Steaua București, Simona Halep.

Se pare însă că probleme de memorie are și edilul-șef al Bucureștiului, Gabriela Firea uitând că a fost huiduită pe Arena Națională de cei prezenți la premierea Simonei Halep.

Firea trăiește în continuare cu impresia că ea a fost aplaudată atunci și că toți oamenii din tribune au huiduit-o pe Simona Halep, probabil pentru că țineau cu Rapid.

Cel mai important lucru este ca Gabriela Firea să aibă parte de un tratament de succes, astfel încât să-și amintească de funcția de primar general al Capitalei, pe care o deține.

Cât despre dialogul cu Cornel Dinu, nu este cazul ca edilul-șef să-și aducă aminte, pentru că nu ar înțelege nimic, niciodată.

Totuși sunt slabe speranțe ca Gabriela Firea să uite să candideze pentru încă un mandat la Primăria Municipiului București.

O asigurăm însă pe doamna primar că nici Academia Cațavencu nu o să uite gafele sale memorabile, care au făcut deliciul publicului nostru.

 
Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare