HomeSportFotbal si afaceriGigi l-a demis pe Becali

Gigi l-a demis pe Becali

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, l-a demis pe antrenorul formației, Gigi Becali, după înfrângerea 1 – 2 cu Astra, din Liga I, în partida disputată pe teren propriu, dar, totuși, în deplasare, la Giurgiu.

Patronul Gigi Becali este nemulțumit de modul în care antrenorul Gigi Becali a alcătuit primul 11 al FCSB. “Să se lase de fotbal. De acum eu fac echipa, eu fac totul. Nu se poate așa ceva”, a spus finanțatorul FCSB, Gigi Becali, despre antrenorul Gigi Becali.

În replică, antrenorul demis Gigi Becali spune despre patronul echipei, Gigi Becali, că strică atmosfera din vestiar. “Nea Gigi este patronul echipei și el are dreptul să facă ce vrea. Mă retrag, dar rămân cu sufletul alături de Steaua. Nu se știe ce va fi pe viitor”, a declarat antrenorul Gigi Becali, la despărțirea de FCSB.

Din informațiile noastre, favorit pentru a prelua postul de antrenor al formației lui Gigi Becali ar fi celebrul Petrică, cel care “dă pe GSP”. Acesta ar fi rămas liber de contract, după ce Gazeta Sporturilor a renunțat la postul său de televiziune, iar Petrică a rămas fără meseria sa de bază, aceea de a comuta televizorul pe GSP.

Tot în urma victoriei Astrei contra FCSB, Impresara Anamaria Prodan ar fi renunțat să îl mai lovească pe antrenorul Dan Alexa, lăsându-se ea plesnită de acesta.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare