HomeSportCurling si alte sporturiIrina Begu, româncă şi campioană

Irina Begu, româncă şi campioană

Se pare că luni seară, la Charleston, în timpul meciului dintre Irina Begu şi Caroline Garcia, cea din urmă, când a văzut că este învinsă, a exclamat "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită".

 

Românii, celebri pentru rasismul lor, au acum o mare dilemă. Nu ştiu dacă să fie bucuroşi că ţiganii sunt insultaţi sau furioşi că unul din motivele lor de mândrie naţională este insultat.

 

Comitetul Românilor Rasişti pregăteste deja o serie întreagă de imagini amuzante care să circule pe reţelele de socializare despre cum francezii au inventat parfumul pentru a-şi acoperi mirosul insuportabil, despre războaiele pe care le-au pierdut şi teroriştii pe care îi cresc în cartierele mărginaşe.

De asemenea, aceştia au reuşit să şteargă din căutările Google toate informaţiile referitoare la locul ocupat de România când vine vorba de accesul la canalizări şi consumul de pastă de dinţi şi săpun. Ce au uitat aceştia să observe e că, insultată sau nu, Irina rămâne o campioană şi banii intraţi în cont n-au miros nici etnicitate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare