HomeSportFotbal si afaceriPoate dacă ne retragem acum nu observă nimeni

Poate dacă ne retragem acum nu observă nimeni

Dacă zilele astea ați stat cu ochii pe Naționala de fotbal, să-i vedeți pe vlăstari cum prestează împotriva congolezilor și ucrainienilor… mai bine vă uitați pe Kanal D la emisiunile alea dubioase. Că și alea-s mai „quality”. Și înainte să săriți cu „demisia!” pe nea Puiu, trebuie să știți că treaba de la picioare se-mpute.

România nu mai produce fotbaliști. De ani buni. Avem câteva școli de fotbal, dar degeaba. Generații întregi de golani, puști săraci cu duhul, oportuniști care așteaptă prima mie de euro să pună mâinile pe un volan de Audi. Cu deprinderi de la părinți, de la antrenori sau din societate, o zdrobitoare majoritate dintre cei care ajung să dea cu piciorul în bășică sunt niște reduși moral, emoțional și logic. Se visează pe la Real Madrid, dar doar pentru că acolo mașinile de protocol sunt mai bune.

România nu e accidental în situația de a lua bătaie cu 4-1 de la Ucraina. S-a terminat 4-3 doar pentru că s-au plictisit ucrainienii să ne facă de râs și jumătate din echipă a plecat să lupte-n Donbass la jumătatea meciului.

România nu din greșeală a făcut 1-1 cu Congo. Asta-i realitatea. Ne-au alergat africanii ca pe lei. Așa cum și românii fug tot după lei.

În câteva zile începe Euro 2016 cu noi în prima partidă, contra ţării gazdă. O să fie o surpriză orice performanță. Chiar și de câștigăm finala, ăla e un real accident. Pentru că nimic nu-i muncit, investit, crescut.

Poate dacă ne retragem acum nu observă nimeni. Clar n-o să se simtă în primul meci.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare