HomeSportFotbal si afaceriPresă și durere: Reporterii greșește, Turcu plătește

Presă și durere: Reporterii greșește, Turcu plătește

Şoc, senzațional, vezi aici. Vasile Turcu, marele constructor care a participat la deconstruirea fostei echipe a Miliţiei, a murit cu o zi mai devreme decât ştim noi oficial. Nu, celebrul acţionar nu s-a grăbit să finanţeze echipa îngerilor pentru Liga Campionilor lui Dumnezeu – deşi, după grosimea ştreangului, a fost evident că se cam săturase să aştepte lupta dintre Dinamo și Messi. Pur şi simplu, afaceristul a fost omorât, din burtieră, de televiziunile de sport.

Ca să nu mai fie nevoiţi să dea flori fetelor, bărbaţii de la canalele de sport au îndoliat artificial ziua de 8 martie. Așa că au preluat, fără să verifice, informaţia că acţionarul în cauză a pierdut şi „bătălia cu viaţa“, nu doar pe cea cu bula imobiliară. „Vasile Turcu a murit“, a titrat, amar, Dolcesport şi a preluat, fără citarea sursei, Digi 24, pe când omul era în viață. Şi cică până şi aplicaţia de groază şi alarmare a lui Moise Guran a picat în plasă. Nu, nu a fost din cauză că Vrancea a detectat încă un cutremur de
500 de milioane de grade, ci pentru că merge și așa Căci, la urma urmei, presa românească tot prin mocirla din Liga I se zbate, ca și Dinamo.

Nea Priţi

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare