HomeActualitateSimona Halep ar putea lua hainele de pe Wozniacki

Simona Halep ar putea lua hainele de pe Wozniacki

Simona Halep, „Regina de la Wimbledon“, nu va mai avea emoții că producătorii de echipament sportiv nu vor fi interesați să-i ofere contracte pe sume importante.
Aceasta după ce Nike și Adidas s-au hotărât să nu-i mai ofere echipament rivalei Simonei, Caroline Wozniacki, la cererea fanilor, care preferă să o vadă dezbrăcată pe daneză. Astfel că marii producători de echipament sportiv sunt nevoiți să se orienteze spre alte jucătoare de tenis, pentru a nu-și pierde fanii. Clienții celor două firme erau hotărâți să nu mai achiziționeze niciun produs al celor două branduri dacă Wozniacki ar fi continuat să apară la fel de îmbrăcată și la următoarele turnee WTA.
Fanii au mai solicitat, de asemenea, ca producătorii de echipament sportiv să o îmbrace mult mai serios pe jucătoarea americană Serena Williams, care i-a speriat pe mulți în finala de la Wimbledon contra Simonei Halep.
La rândul lor, și televiziunile care urmează să difuzeze turneul de Grand Slam US Open au cerut ca Serena Williams să fie cât mai acoperită.
Tot televiziunile au cerut și un translator care să prezinte în timp real înjurăturile Mihaelei Buzărnescu, considerând că discursul jucătoarei române ar fi interesant pentru mulți telespectatori.
Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare