HomeStiriApple lansează iFoc, noul încărcător la soba cu lemne

Apple lansează iFoc, noul încărcător la soba cu lemne

După o serie de statistici făcute publice de departamentul regional de vânzări pe Europa de Est al companiei, Apple va lansa pe piață un nou tip de încărcător, pentru clienții din mediul rural: încărcătorul la sobă cu lemne. Potrivit cifrelor, unu din patru țărani din România și Bulgaria au un telefon din gama iPhone. Multe dintre satele în care Apple a reușit să ajungă sunt private chiar și de rețea de apă sau canalizare.

Acesta este un dispozitiv ignifug, care se poate monta foarte simplu direct pe teracotă sau lut și este prevăzut cu o nișă pentru terminalul mobil.  Singurul minus al acestui încărcător este lipsa mobilității, dar specialiștii promit că această problemă se va rezolva cât de curând.

„A fost o supriză pentru noi să constatăm câți oameni lipsiți de utilități atât de banale cum sunt apa sau curentul electric cumpără aparatele noastre, însă ne-am mișcat repede și am găsit o soluție pentru a le face viața cât mai simplă. Dispozitivul iFoc este un pas important pentru Apple, vom reuși cu ajutorul lui să ducem smartphone-urile pe întreg mapamondul în zone în care competitorii noștri nici nu visează să ajungă”, a declarat Aurică Hip, directorul de vânzări din județul Dolj, regiune din care s-a raportat cel mai mare număr de achiziții de iPhone din mediul rural.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare