HomeStiriAsociația Românilor Bolnavi de Somn face chetă pentru Crin...

Asociația Românilor Bolnavi de Somn face chetă pentru Crin Antonescu

După ce au aflat, astăzi, că melodiile cântăreței britanice Adele sunt mai eficiente chiar și decât somniferele, Asociația Românilor Bolnavi de Somn a făcut un apel public în Postul Crăciunului tuturor românilor cu dare de mână și miloși să doneze măcar un leu, astfel încât asociația să-i poată cumpăra lui Crin Antonescu discografia artistei, plus câteva DVD-uri cu niște concerte live.

Da, este adevărat, strângem bani pentru Crin Antonescu, ne-a declarat șeful A.R.B.S., pe numele său Moș Ene. L-ați observat cu toții în campania asta, e tot timpul obosit, surmenat, se răstește la toată lumea și zici că a rămas blocat în perioada referendumului, a continuat domnul Ene. Când l-am văzut cum moțăia săracul la discursul lui Ponta, și lumea nu-i dădea pace, mi-am dat seama că trebuie să facem ceva. Ați văzut, până și președintele Băsescu a zis că domnul Antonescu suferă de somn. Cine știe, poate dacă o ascultă pe fata asta, o să poată și el să doarmă mai cu spor.

Persoanele interesate să ajute și să doneze o pot face fie în contul RO 89 89 CRIN SOMN 43, fie accesând site-ul www.ajutați-lpeCrinsădoarmă.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare