HomeStiriBOR va scoate pe piață primul smartphone ortodox

BOR va scoate pe piață primul smartphone ortodox

Gigantul de telecomunicații „Biserica Ortodoxă Română” anunță lansarea pe piață a primului său smartphone în vara 2013. Denumirea oficială a gadgetului ortodox încă nu a fost făcută publică, dar surse preaînalte din interiorul BOR ne-au dezvăluit că, momentan, telefonul poartă numele de cod „Sfânta iTaină”.

Acesta va veni echipat cu sistemul de operare „CreștinOS” și va avea un touchscreen de exact 7,77 inch. Constructorii BOR au avut grijă ca și restul componentelor să respecte standardele bunului creștin. Bateria se poate încărca doar miercurea și vinerea și numai dacă dispozitivul e orientat către răsărit. De asemenea, în loc de metoda folosită de Apple pentru a „trezi” telefonul din stand-by plin glisarea cu degetul pe ecran, utilizatorii Sfintei iTaine vor trebui să facă o cruce. Ca la iPhone, drăcia sfântă va avea incorporat și un asistent virtual, doar că, în loc de Siri, va purta numele de Sfântul Sosipatru și va răspunde numai la întrebări cu temă religioasă – ce canoane se fac pentru ce păcate sau care e cea mai apropiată biserică unde poți să dai acatiste ieftine.

Telefonul vine și cu modul de recunoaștere facială, dar acesta merge numai dacă utilizatorii au barba nerasă de cel puțin două luni sau dacă poartă batic. De asemenea, cumpărătorii vor primi gratuit din partea companiei conduse de Preafericitul Danuț și o serie de jocuri: „Angry Angels”, în care niște îngeri supărați vor arunca cu cerculețe de pe cap în cazanele de smoală drăcești; „Anafură Ninja”, în care trebuie să tai cât mai multe bucăți de pâine sfințită în cât mai puțin timp; „Need for Speed: Funeral”, în care trebuie să concurezi cu alți popi în BMW-uri și Audi Q7 în raliuri al căror premiu este o slujbă la o înmormântare de bogătași.

Odată cu lansarea noului său telefon, corporația ortodoxă anunță că se va lista la bursă, fapt care deja le-a scăzut acțiunile competitorilor săi direcți, Apple, Google și Catolicism Inc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare