HomeStiriClarvăzătorii confirmă: Ponta nu va mai fi parlamentar în...

Clarvăzătorii confirmă: Ponta nu va mai fi parlamentar în 2016

Declarația lui Victor Ponta conform căreia nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă până atunci nu va fi gata autostrada Comarnic-Brașov a stârnit rumoare prin departamentul ezoteric al Academiei Cațavencu. În acest sens, am hotărât să luăm legătura cu o serie întreagă de clarvăzători, de la ghicitori în bobi, la cei care văd viitorul în măruntaiele animalelor şi până la Lorin Fortuna, pentru a vedea ce se va întâmpla în România peste trei ani.

Din câte se pare, viitorul îi va face zile fripte actualului premier al României. În opinia tuturor clarvăzătorilor contactați de AC, tronsonul de autostradă dintre Comarnic și Brașov va fi gata de abia în anul 3016, an în care acesta va deveni irelevant, deoarece, până atunci, oamenii se vor deplasa fie prin puterea gândului, fie se vor teleporta ca în Star Trek.

Vina pentru întârzierea lucrărilor nu va fi însă clasica incompetență românească. După cum ne-a declarat Dumnezeul nr. 5 Titan al Multiversului 4, Lorin Fortuna, un contingent de șerpilieni și balaurieni portocalii va pune bețe în roate acestei investiții, ei începând deja activitatea de poluare energetică pe terenul pe care va fi construită autostrada.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare