HomeStiriDaniela Crudu își vinde virginitatea

Daniela Crudu își vinde virginitatea

Auzind că o studentă din Brazilia și-a vândut virginitatea pentru 780.000 de dolari, asistenta emisiunii „Un show păcătos”, Daniela Crudu, s-a decis să-și vândă virginitatea. Nu de alta, dar după despărțirea de fotbalistul Costea viața ei este din ce în ce mai dificilă, fiind greu să trăiești cu un salariu de jurnalist. Cu greu se poate întreține prin cluburi cu 2.500 de euro/lună.

Cu toate că mulți răutăcioși au declarat că Daniela și-a pierdut virginitatea și nu sunt șanse să o mai găsească vreodată, Cruduța a declarat c-o are bine păstrată, într-un sertar din casă lângă Jurnal și Oracol. „Anul ăsta am văzut că se poartă vintage, așa că m-am gândit să-mi vând virginitatea, fiind cel mai vintage lucru pe care-l posed. Dacă puștoaica aia din Brazilia a vândut-o cu atâția bani, eu vreau dublu, pentru că deja vorbim de istorie, stil, artefacte. Poți să o ții pe perete, să pui un milieu pe ea, s-o pui husă la canapea, ce vrei tu. Virginitatea mea e multifuncțională”, a declarat Daniela Crudu.

Numeroși colecționari s-au arătat deja interesați de ofertă și există zvonuri că cel mai interesat este primarul Radu Mazăre, cel despre care se vorbește că are o colecție impresionantă de virginități, inclusiv a lui.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare