HomeStiriDivorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a anunțat...

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a anunțat că intră în concediu

După sute de apariții în presa mondenă și nu numai, Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav ne-a declarat, în exclusivitate, că-și dorește o pauză de câteva luni pentru odihnă. Acesta nu s-a hotărât încă la destinația sa de vacanță însă, fiind împărțit între Ibiza și Vama Veche, două locuri în care se poate întâlni cu multe alte divorțuri inevitabile ca el.

„M-am săturat să fiu menționat zilnic pe fiecare site din internetul românesc, m-am săturat să fiu vânat de jurnaliști și paparazzi, nu mai am liniște de loc. Copiii și soția nu mai mi-au văzut fața de luni de zile din cauza că apar pe ecran ore-ntregi la Acces Direct, la Capatos. Ca să nu vă mai zic ce părere au celălalte divorțuri despre mine – Divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică nici măcar nu mai vorbește cu mine,” ne-a spus Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav cu lacrimi între litere.

Nu se știe exact cine-i va lua locul pe frontispiciul ziarelor de scandal din România în următoarele luni cât se află în vacanță. Acesta ne-a asigurat că va fi unul dintre membrii familiei sale: Căsătoria dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Bătăile dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav sau Bolile Venerice dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare