HomeStiriDoi pensionari români, la protestele din Bulgaria: „Vrem ca...

Doi pensionari români, la protestele din Bulgaria: „Vrem ca Boc să ne dea pensiile înapoi!”

O agenție de presă din Sofia relatează că doi pensionari foarte bătrâni, Petru B. și Severica G., au fost arestați în capitala Bulgariei după ce au agresat grav niște gogonele în protestele recente care au dus la demisia guvernului Borisov de astăzi.

Se pare că Petru și Severica sunt, de fapt, la originea turnurii violente pe care au luat-o demonstrațiile din Sofia. Aceștia au amenințat, inițial, că vor da foc unui borcan de castraveți murați, iar, după cum se știe, castravetele este o legumă sfântă în Bulgaria, fiind interzisă prin lege vătămarea ei. Totul a degenerat din acel moment în bătăi parcă scoase din visele umede al galeriilor de fotbal de la noi. Bătrâneii noștri n-au pățit nimic, dar au fost săltați de poliție când au deschis un alt borcan, de data aceasta cu gogonele (altă legumă sacră în cultura bulgărească), din care au și mâncat vreo două, „cu sălbăticie”, menționează procesul-verbal alcătuit de anchetatori.

Întrebați de ce au venit să protesteze alături de vecinii de la sud de Dunăre, cei doi pensionari au replicat că sunt în Sofia ca să-l dea jos pe Boc, care le-a furat pensiile. Uimiți, reporterii bulgari i-au chestionat pe Petru și Severica dacă nu cumva îl confundă pe premierul demisionar al Bulgariei, Boiko Borisov, cu Emil Boc, iar bătrânii le-au răspuns că nu știau că pe Boc îl mai cheamă și Borisov, dar și că „USL=PDL – Aceeași mizerie!”.

Nu se știe încă ce vor face autoritățile bulgare cu cei doi bătrânei senili, dar se zvonește prin târg că serviciul de resurse umane al organizației conduse de colonelul Dogaru a început să-i curteze intens pe Severica și Petru.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare