HomeStiriDupă blatul cu Viitorul Constanța, Ghencea se va tranforma...

După blatul cu Viitorul Constanța, Ghencea se va tranforma într-o cofetărie

Omenia de care a dat dovadă Steaua finului Gigi Becali în fața Viitorului Constanța care aparține nașului Hagi, sub forma unui blat cu 5 straturi, nu o să rămână fără un efect pe termen lung. Conform unei informații de ultimă oră pe care am obținut-o pe surse, mai mulți jucători de la Steaua București se vor lăsa de fotbal la sfârșitul acestui sezon, urmând un proces de reconversie profesională.

Astfel, din câte se pare, un grup de investitori care dorește să rămână anonim, a rămas atât de impresionat de performanțele culinare ale steliștilor, încât au discutat deja cu MApN preluarea complexului sportiv și a stadionului Ghencea și transformarea acestuia în cea mai mare cofetărie din România. Aceștia au fost impresionați peste măsură de calitățile de maestru în aranjarea de blaturi ale lui Doru Bratu, pe care de-abia așteaptă să-l vadă îmbrăcat la șorț și turnând ciocolată ori frișcă.

În proporție de 99% Stefan Nikolić nu va face parte din proiectul transformării stadionului Ghencea într-o cofetărie, de frică să nu vomite peste preparate.

În plus, galeria Stelei a anunțat că una dintre viitoarele sale scandări va fi „Gigi la cofetărie!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare