HomeStiriEXCLUSIV! Rămâi sfințit când o să vezi asta! Lista...

EXCLUSIV! Rămâi sfințit când o să vezi asta! Lista de prețuri a BOR

Săptămâna trecută, Biserica Ortodoxă Română și-a revizuit și adăugit Molitfelnicul. Chestia asta greu de pronunțat e un soi de manual care are nu mai puțin de 819 pagini pline de rugăciuni oficiale. Ce a atras atenția a fost că în această carte greu de pronunțat a fost inclusă celebra rugăciune de sfințire a autovehiculelor. Practic, dacă e acolo, orice popă e acum obligat s-o facă. Problema e că BOR nu percepe oficial taxe, ci donații, iar acestea variază în funcție de zonă, preot, capacitatea cilindrică, sistemele de siguranță, uși, airbag-uri, ESP, ABS, PLM. Ce faci însă dacă vrei să-ți sfințești și alte obiecte? Ei bine, Academia Cațavencu vă prezintă în EXCLUSIVITATE lista de obiecte aprobate de BOR și sumele orientative pentru slujbă.

 

Sfințire aspirator: între 10 și 40 de lei (variază în funcție de capacitate). Aspiratorul este astfel protejat de defecte mecanice, necurate, aspiră praful mai cu spor și curăță orice urme invizibile

Dry ever version initiated straightener safer PS… The use go first! My Stomach and oil Association my, using pretty?

de draci. După o sfințire ca la carte poate fi folosit și la exorcizări. Mai precis, suge dracii din tine.

Sfințire smartphone: între 40 și 80 de lei (BONUS – sonerie religioasă, la alegere Sfinții Părinți sau sunete de exorcizare). Telefonul dumnevoastră va fi protejat împotriva furtului, bateria va ține mai mult și devine rezistent la apă (sfințită).

Sfințire PC/laptop: între 80 și 150 de lei (BONUS: Antivirus împotriva dracilor, wallpaper cu moaște). Sfințirea calculatorului este soluția ideală pentru cei care sunt nepricepuți în ale tehnicii. Te ferește de virușii luați de pe site-urile porno, îți curăță regiștrii cu apă sfințită, defragmentează hard-diskul, convertește fișierele la creștinism.

Sfințire WC: 100 de lei (BONUS: odorizant cu miros de tămâie). Cu toții avem momente mai puțin plăcute pe budă. Sunt zile în care parcă scoți draci din tine și ăștia nu vor să iasă. BOR propune pachetul de sfințire al WC-ului. Odată sfințit capacul de WC, nu vei mai avea nevoie de medicamente anticonstipație.

Sfințire nevastă/bărbat: 500 de lei (BONUS: pace în viața de cuplu, liniște, somn bun). Nevastă-ta face ca toți dracii? Bărbatul tău e un bețiv notoriu? Scoate dracii din el/ea cu slujba de sfințire. Nevasta va vrea să facă dragoste cu tine mai des, bărbatul va bea mai puțin și te va bate cu măsură!

Sfințire bicicletă: 100-300 de lei, variază în funcție de model (MTB, oraș, pliabilă), numărul de viteze, locurile prin care circuli (BONUS: far cu lumânare, costum aerodinamic mulat de preot, ungere de lanț cu mir). Dacă ți-e frică să ieși cu bicicleta în oraș, sfințește-o! Sfânta Treime te va proteja de accidente. Biserica Ortodoxă Română îți va desemna un înger păzitor care te va însoți în toate plimbările pe două roți.

Publicat în AC, NR. 30

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare