HomeStiriExtragere senzațională la Loto: un număr a ieșit de...

Extragere senzațională la Loto: un număr a ieșit de 6 ori

Duminică a avut loc o extragere senzațională la Loto. Românii sunt obișnuiți să iasă combinații ciudate de numere, să se repete numerele de la precedenta ori să câștige un botoșănean de 19 ani care joacă pentru prima oară, dar să iasă un număr de șase ori nu putea să ghicească nici măcar Ogică.

La extragerea 6 din 49, jucătorii au fost șocați să observe că numărul 47 a ieșit de 6 ori din urnă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, din moment ce Loteria Română este una dintre cele mai corecte și mai de încredere instituții, după Parlamentul României și Biserica Ortodoxă Română. Cu toate astea, majoritatea românilor nu sunt descumpăniți și au declarat că își vor încerca în continuare șansele la un trai mai bun fără muncă.

Un pensionar a declarat că nu credea că o să iasă o combinație de cifră așa de complexă, dar pe viitor o să ia și asta în calcul. „Eu joc la Loto de aproape 40 de ani. Săptămânal cam un sfert de pensie… Am câștigat de câteva ori. O dată în ’74 am luat de o cină în oraș și în 2003 am prins 4 numere. M-am bucurat enorm, vă dați seama. Un semn de la Ăl de Sus!”, a mai declarat acesta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare