HomeStiriGALERIE FOTO. În curând pe Facebook: poze cu Elena...

GALERIE FOTO. În curând pe Facebook: poze cu Elena Udrea la curățat parbrize cu aurolacii

După ce și-a făcut poze la tăierea porcului (mă întreb dacă porcul ăla a fost măcelărit după standardele UE) și la tăiat de lemne, Elena Udrea are un plan malefic de-a deveni cel mai popular politician din România. Reporterii Academiei Cațavencu au reușit să obțină o bucată de hârtie igienică suflată cu aur și presărată de cristale Swarovski pe care se află programul de marketing politic pe 2014 al doamnei Udrea. Pe scurt, e vorba de poze pe Facebook cu Udrea în tot felul de contexte menite să atragă de partea ei o majoritate cât mai covârșitoare a populației cu drept de vot (și nu numai).

Elena Udrea știe că dreapta are probleme cu oamenii săraci din țara noastră, așa ca are de gând să se apropie de ei cum știe ea mai bine. Cel puțin două străzi din două orașe mari din țară vor beneficia, în următoarele luni, de servicii de salubrizare asigurate de către Udrea însăși (cu multe poze pe Facebook). De-asemenea, Elena din Buzău se gândește să meargă la un tur de spălat WC-uri cu cele mai bune femei de serviciu din țară și să însoțească niște aurolaci la vândut de ștergătoare furate și curățat parbrize, ca să ne arate că nu-i, vezi doamne, vreo prețioasă. Evident, va folosi numai perii și detergenți de firmă.

Planul de popularizare udresc se extinde și la categoriile de cetățenii mai educați: aceasta vrea să-i ajute pe fizicienii de la Măgurele la construcția laserului (vrea să-l vopsească roz), să-i participe la o discuție despre democrație cu Gabriel Liiceanu (unde va croșeta din nou) și să construiască, de una singură, al treilea reactor de la Cernavodă (din pantofi, că și-așa are prea mulți). La final, plănuiește și o poză cu Obama, doar ca să-l enerveze pe Ponta.

Finalul apoteotic al campaniei de popularizare a Elenei Udrea este un concert multi-cultural la care Adrian Minune va cânta pe aceeași scenă cu Alex Velea, Ovidiu Komornik și Felicia Filip.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare