HomeStiriFestivalul de film scurt şi poze de Facebook făcute...

Festivalul de film scurt şi poze de Facebook făcute cu iPhone-ul

Asociaţia iHipsteria anunţă printr-un comunicat de presă că se dă startul înscrierilor la prima ediţie a Festivalului de Film Scurt și poze de Facebook făcute cu iPhone-ul, care va  avea loc în luna iulie a acestui an, în Neptun, Constanţa. Participanţii își pot trimite creaţiile la  una dintre cele șapte categorii anunţate pe pagina evenimentului, dintre care trei
sunt destinate artei fotografice.

Astfel, concurenţii pot înscrie filmările la categoriile: Cel mai bun film din club, Cel mai bun film din mașină, Cel  mai bun film realizat cu aplicaţia 8mm Vintage Camera, Cel mai bun Videlicious (film documentar). Secţiunea dedicată fotografiei este împărţită în trei categorii: Cel mai bun Instagram, Cea mai buna Panoramă pentru Cover Photo, Cea mai bună poză de profil.

“Este momentul pentru un asemenea festival. Youtube-ul nu mai face faţă. Este păcat să se piardă asemenea capodopere printre milioane de alte filmări făcute, Doamne fereste, cu Samsung-uri și cu HTC-uri. iPhone-ul nu merită așa ceva. Tinerilor trebuie să li se recunoască talentul,” a declarat Andrei Varhol, președinte iHipsteria.

Trofeul este realizat de un grup de designeri necunoscuţi și constă într-un măr mușcat cu o bentiţă tricoloră. Inscrierile se fac până la data de 1 iunie printr-o aplicaţie pe care concurenţii trebuie să o cumpere din AppStore.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare