HomeStiriGuvernul va obliga toți românii să-și sfințească apartamentele de...

Guvernul va obliga toți românii să-și sfințească apartamentele de Bobotează

Anul 2014 are toate șansele să fie ultimul în care românii fug ori se ascund de preoți în timpul sărbătorii de Bobotează mai ceva ca de colindători de Crăciun ori de Anul Nou. Conform unei informații care le-a parvenit reporterilor noștri pe surse, Victor Ponta este hotărât să ne oblige, printr-o nouă Ordonanță de Urgență, să ne și sfințim casele, nu doar să ne asigurăm locuințele.

“Mă dusesem undeva la o biserică să fac niște poze cu un sobor de preoți, să le pun pe Facebook, când i-am văzut pe toți triști și abătuți. Când i-am întrebat de ce sunt triști, ei mi-au răspuns că nici sfințitul apartamentelor nu mai e ca pe vremuri, pentru că românii nu le mai deschid ușile”, ar fi povestit premierul. În plus, el s-a declarat șocat de o poveste de viață cu totul tragică, a unui popă care, din banii luați de Bobotează anul trecut, a putut doar cu chiu, cu vai, să-și cumpere un BMW X5 la mâna a doua. Tot Victor Ponta a mai adăugat că românii au numai motive de bucurie la auzul unei asemenea vești: “Pe lângă asigurarea obligatorie a locuinței, o să vină și această sfințire cu agheasmă, deci vom avea parte de protecție dublă. Fără să citesc încă vreun studiu de impact, pot să vă spun totuși de pe acum că, dacă românii vor avea cu toții apartamentele sfințite, o să putem rezista lejer și la un cutremur de 8 grade”.

Reacțiile preoților nu au întârziat să apară la această decizie a Guvernului. Contactat telefonic de un reporter, părintele Matolie Matrafoxatul din Vaslui ne-a declarat că, dacă sfințirea caselor va deveni obligatorie, nu va mai trebui să-i păcălească pe enoriașii săi cu spirt sau țuică pe post de agheasmă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare