HomeStiriÎn Sectorul 3 doar minorele vor mai primi vize...

În Sectorul 3 doar minorele vor mai primi vize de flotant

Nici nu a câștigat bine alegerile pentru funcția de primar în Sectorul 3 din București, că Robert Negoiță a luat o măsură administrativă în sprijinul tineretului. Surse din anturajul acestuia ne-au declarat, în exclusivitate, că în Sectorul 3 vor primi vize de flotant doar fetele minore din provincie.

Din câte se pare, Negoiță a luat această decizie pentru că își dorește ca tinerele care vin la facultate în Capitală să se obișnuiască încă din fragedă pruncie cu viața tumultuoasă din București. De asemenea, el vizează și o întinerire masivă a sectorului său, ca să nu mai zică lumea că doar pensionarii votează cu PSD.

Acordarea vizelor de flotant se va face printr-un procedeu complex. Fiecare aplicantă va trebui să treacă printr-o comisie versată, formată din actualul primar, Radu Mazăre și Nicușor Banicioiu. În plus, cei trei vor face parte dintr-un program-pilot de tutorat, timp în care le vor plimba pe fete prin cluburile din București și le vor învăța cum trebuie să se poarte cu băieții cu bani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare