În semn de protest față de Bruxelles, Florin Salam își schimbă numele în Florin Mic

de Radu Uszkai , 07 mai 2013

După Victor Ponta, și Florin Salam și-a anunțat disponibilitatea de a lupta împotriva birocraților de la Bruxelles care vor să ne interzică bicarbonatul de sodiu din mititei.

În acest sens, el le-a declarat unor apropiați că are de gând să-și schimbe numele de scenă din Florin Salam în Florin Mic, în semn de protest față de atitudinea UE. În plus, el dorește să-și convingă și alți colegi de breaslă să-și schimbe numele, făcând următoarele propuneri: Sorinel Mititelu de Aur, Adrian Micul Minune, Dan Muștar ori Vali Grătar. Din câte se pare, decizia lui ex-Salam, actual Mic, este motivată de relația strânsă pe care manelistul o are cu celebrul preparat românesc. „Mânca-ți-aș gura, păi când eram eu mai necunoscut și nimeni nu arunca cu parai în mine, toți mă plăteau în mici, frățioare!”, i-ar fi povestit acesta unui prieten.

În următoarele sale concerte, Florin Mic va avea și un repertoriu schimbat, printre noile melodii ale sale numărându-se „Of, micul meu!”, „Micii mei minte nu are” sau „Așa sunt grătarele mele”.

Loading...

Comentarii

+