HomeStiriMarcel-minator: O nouă invenţie produce isterie în nord-estul ţării!

Marcel-minator: O nouă invenţie produce isterie în nord-estul ţării!

Femeile singure din regiunea Moldovei au un nou motiv de bucurie! Institutul de Cercetări pentru Grade Remarcabile de Alcoolemie în Sânge (IC-GRAS) şi Fabrica de Mase Plastice Vrancea au anunţat lansarea pe piaţă a unui obiect revoluţionar: vibratorul care bea şi te bate!

Marcel-minator” a fost pus în vânzare online pe site-ul căminului cultural Huşi, oraşul de unde provine şi inventatorul acestui dispozitiv, menit să devină un partener de încredere pentru orice moldoveancă singură.  Acesta este disponibil în trei mărimi şi  şase variante de culori.

Se pare că producătorii se aşteaptă la încasări-record, mai ales că în perioada de precomandă cererile au fost atât de multe, încât s-a decis suplimentarea stocurilor cu încă 300.000 de bucăţi. De asemenea, aceştia au în vedere deschiderea unui punct de livrare în Vaslui, pentru că aproape 40% dintre solicitări vin din această regiune.

Purtătorul de cuvânt al IC-GRAS, Traian Zaibăr, a anunţat că în prezent se lucrează şi la o versiune premium a acestui produs, „Marcel-minator PRO 200”, cu comenzi vocale şi care râgâie şi înjură de mama-soacră.

Din nefericire, varianta vibratoarelor care beau, te bat şi care se uită şi la meci nu va ajunge în testare, şi asta pentru că UE a decis să sisteze fondurile oferite pe proiectele Fabricii de Mase Plastice Vrancea după ce au scos pe piaţă, în 2011, sticla de bere cu fund de plumb, ca să fii sigur că îi spargi capul vecinului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare