HomeStiriMilioane de turiști vizitează Piramida Nazală a faraoancei Tonciu-khamon

Milioane de turiști vizitează Piramida Nazală a faraoancei Tonciu-khamon

Numeroși turiști au sosit în ultima perioadă în România pentru a vizita celebra Piramidă Nazală de la Gizăs, cu mult mai mare decât varianta egipteană de la Giza. Conform istoricilor, piramida a fost ridicată în cinstea faraoancei Tonciu-khamon, o mare conducătoare și lider spiritual al femeilor ce-și consumă timpul și energia pentru a consuma banii altora.

„Am venit tocmai din Noua Zeelandă să vizităm această piramidă superbă. Este extraordinară și spre deosebire de cele egiptene asta n-are praf pe ea, ci fond de ten. Am închiriat câteva cămile de la un club din oraș ca să ajungem la piramidă, pentru că am înțeles că beduinii de la Pelicanu ne lăsau în pielea goală“, a declarat un turist.

Descoperită în 1986, piramida nazală a faraoancei Tonciu-khamon este singura minune a lumii asupra căreia nu se fac speculații despre mărime, formă sau prezentare. Legenda spune că piramida este blestemată și toți bărbații, preponderent fotbaliști, care au intrat în piramidă, au sfârșit într-un anonimat sinistru. Ba mai mult, o plăcuță așezată deasupra celor două intrări în piramidă îi amenință pe turiști: „Să nu-ți moară la intrare!“

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare