HomeStiriPartidul Naționalist se aliază cu Partidul Blondelor

Partidul Naționalist se aliază cu Partidul Blondelor

În timpul marșului Noii Drepte de la Cluj-Napoca, Tudor Ionescu, președintele N.D., a declarat că organizația se pregătește de o alianță istorică pentru alegerile din această toamnă. Partidul Naționalist se unește, în cuget și smintiri, cu Partidul Blondelor. E o chestie de ideologie și imagine.

„Românii, arieni din tată în fiu, trebuie să nu mai voteze ca niște aerieni. Trebuie să simțim Chemarea și să votăm așa cum spune în Cartea Sfântă. Până la alegeri vom organiza mai multe activități cetățenești, marșuri, parade, defilări, prezentări de modă în verde, aruncări la țintă în homosexuali, lecții de ridicat ziduri în jurul cartierelor cu țigani ș.a.m.d.”, a declarat Tudor Ionescu, menționând că propunerea lui Miron Cozma de a schimba numele României în Dacia este scandaloasă. Conform acestuia, România trebuie numită Buricul Pământului sau Poporul Ales.

Reprezentantele Partidului Blondelor nu au putut fi contactate, ele având rezervate pentru astăzi câteva ore de spa, tae-bo și lecții suplimentare de gătit, secțiunea sandviciuri cu două felii de pâine.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare