HomeStiriPentru că nu mai pot sparge semințe, tinerii din...

Pentru că nu mai pot sparge semințe, tinerii din Giurgiu au început să spargă case

După ce primarul din Giurgiu a interzis spartul semințelor în spațiile publice, mai mulți tineri debusolați au început să spargă apartamente și mașini. Conform ultimelor date, rata infracționalității din micul oraș de pe malul Dunării sare de 100%. Ori fără sare.

„Nu-i normal ce se întâmplă la noi aicișa. Păi noi spargem la semințe de când ne cunoaștem. Am învățat asta de la părinți, e deja tradiție românească. Sunt unii ca vai de ei, nu-și permit un covor în casă și îl fac din semințe. Și da, sparge și pe stradă că trebuie să exersează și n-are unde că Năstase când a făcut sălile alea dă sport n-a făcut și pentru spart de semințe”, a declarat un tânăr din Giurgiu.

Contactat telefonic, Florin Piersic a declarat pe scurt: „nu este bine ce se-ntâmplă. Unde este tradiția? Păi îmi aduc aminte în 1980, când jucam rolul lui Mărgelatu în Drumul oaselor, un film care m-a făcut să-mi dau seama că […] și tinerii de azi ce vreți? Să spargă șaorme? Burgeri? Sămânța-I românească! Și dacă vă aduceți aminte de piesa de teatru […]”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare