HomeStiriPlouă cu oferte de la Hollywood pentru Cristi Danileț,...

Plouă cu oferte de la Hollywood pentru Cristi Danileț, după ce a fost revocat din CSM

Membrii CSM au decis astăzi să le dea lui Cristi Danileț și Alinei Ghica o lovitură, aplicând manevra clasică românească „datul cu stângul în dreptul” și subordonând justiția judecății aspre a premierului Ponta, care de-acum poate să decidă care magistrați au voie să facă politică și care nu.

Pe la prânz, un reporter al Academiei Cațavencu a mâncat ciuperci halucinogene (din greșeală!) și, când și-a revenit din trip, ne-a anunțat că a reușit să contacteze o sursă care i-a dezvăluit, în exclusivitate, că măcar cariera lui Cristi Danileț nu este în așa de mare pericol. Se pare că loviturile date pe Facebook și nu numai pușcăriabililor din dreapta și din stânga l-au impresionat până la lacrimi pe Sylvester Stallone, care i-a oferit românului un rol în continuarea continuării filmului „The Expandables”. Danileț, spune sursa halucinată de reporterul nostru, va avea rolul unui mistic est-european, un fel de călugar șaolin balcanic, gata să se ia la trântă cu nedreptatea.

Stallone nu a fost singurul star hollywoodian impresionat de karateka anticorupție din CSM, Michael Bay fiind gata să-l distribuie în următorul său film din seria Transformers, în rolul unui extraterestru-robot care se poate transformă într-un tir de Suceava și luptă de partea celor buni. Regizorul american ar fi vrut să o ia și pe Mona Pivniceru în echipa Decepticon-ilor, roboții răi, dar restul actorilor s-au declarat înfricoșați de vocea ministrului Justiției, iar producătorii filmului au refuzat, deoarece nu voiau să riște ca noul Transformers să fie clasificat ca interzis minorilor.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare