HomeStiriProTV va produce un film horror cu Cătălin Radu...

ProTV va produce un film horror cu Cătălin Radu Tănase și Freddie Kruger

După ce postul Pro Tv a fost amendat de CNA cu 20.000 de lei pentru că a prezentat o știre la ora 17 într-un mod mult prea sângeros, trustul Pro a emis un comunicat în care anunță că de fapt nu era vorba despre o știre, ci trailerul unei noi producții cinematografice, un proiect româno-american de milioane de euro, film care are în rolurile principale personajele de groază Freddie Kruger și Cătălin Radu Tănase.

Povestea este despre un spirit al întunericului (Freddie Kruger) bântuit de coșmarurile provocate de un jurnalist pe care-l văzuse la televizor într-o seară (C.R. Tănase). Coșmarurile devin atât de puternice încât spiritul ajunge la psiholog disperat și cu numeroase tendințe de  a se sinucide, dar nu vrea ca moartea lui să devină o știre pentru jurnalistul ce-l bântuie. Și așa acțiunea se complică într-o tornadă de frustrări, lupte interioare, jocuri psihologice și nevroze.

„A fost o plăcere să lucrez cu Radu. Are o imaginație extraordinară și de cele mai multe ori regizorul îl consulta pe el în a aranja un cadru sau un decor într-un mod mult mai sinistru. Îmi amintesc și acum că vorbeam cu sunetistul și Radu a spus că Marilyn Manson nu-i destul de întunecat pentru un astfel de film, așa că a pus mâna pe o chitară și a compus o coloană sonoră de-ți vine să-nghiți telecomanda de frică”, a declarat Freddie Kruger.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare