HomeStiriRămâi gaz de șist dacă afli la ce religie...

Rămâi gaz de șist dacă afli la ce religie și-a convertit Victor Ponta miniștrii!

După ce localitatea Pungești trăiește de ceva vreme sub legea marțială, iar, aseară, în Piața Universității (locul în care s-a protestat pro- sau anti-Băsescu, anti-comunism, pentru câini, femei bătute, Basarabia și, cine știe, poate pentru reluări din „Familia Bundy”) nu s-a permis niciun protest anti gaze de șist, aflăm în fine care este cauza comportamentului ciudat al autorităților. Se pare că Victor Ponta și întreg cabinetul s-au convertit la Chevronism, o nouă religie capabilă să facă mai mulți bani decât catolicismul și ortodoxia la un loc.

În exclusivitate, Victor Ponta ne-a declarat că de-acum el i se închină sfintei sonde de platină și că va schimba steagul României cu sigla companiei americane pe care o venerează. Chevronismul este doctrina religioasă care susține că orice zice CEO-ul lui Chevron e real, moral și de netăgăduit. Oricine îl contrazice este un marxist-satanist-neo-legionar și trebuie să dispară. Astfel, guvernul României s-a decis să lupte împotriva oricăror eretici care contrazic dreapta mărturisire chevronistă și care iau numele companiei în deșert.

„Noi am descoperit Adevărul Sondei de-abia când ni s-a arătat în vis o vilă cu 100 de camere și pistă de aterizare în curte, lângă piscină. În piscină erau prostituate asiatice și cocaină făcută de îngeri. Apoi o voce ne-a spus, cu accent de California, că asta nu-i viața de apoi, ci viața de acum, dacă îi urmăm învățăturile. La o astfel de Mântuire, nici Ion Iliescu n-ar zice nu,” ne-a declarat, cu pioșenie, Victor Ponta în timp ce Radu Stroe făcea cruci și inhala metan dintr-o fiolă chiar lângă premier.

Ca reacție la aceste dezvăluiri, un reprezentant de PR al companiei americane ne-a spus că explorarea pentru gaze de șist nu se face prin fracturare hidraulică și, deci, că tot scandalul ăsta e cam degeaba, dar acesta avea capul băgat prea adânc în propriul cur ca să-l mai audă cineva.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare