HomeStiriRăufăcătorii de benzi desenate despre trimiterea în judecată a...

Răufăcătorii de benzi desenate despre trimiterea în judecată a colegului lor, Dan Voiculescu, pentru șantaj

Când DNA i-a trimis în judecată pe Voiculescu & co. pentru șantaj în scandalul cu RCS/RDS, răufăcătorii de benzi desenate din America au fost foarte dezamăgiți. Aceștia sperau că, dacă nu reușesc la ei acasă, măcar într-o țară mică și coruptă ca România să aibă succes la un moment dat. Cum Academia Cațavencu are relații chiar și-n lumea imaginației, am reușit să obținem câteva reacții la cald de la cei mai faimoși băieți răi din comics.

Lex Luthor (Superman): Bani ca mine are, nu? Chel ca mine e, nu? OK, nu-i la fel de deștept ca mine, dar ce să faci – nimeni nu e! Diferența fundamentală dintre noi doi e că el se bate cu Băsescu, care și el chel și pus pe șmenuri ca mine, pe când eu mă bat cu Superman, care e super-erou și are valori morale. Eu am ajuns președintele S.U.A., era să-l omor pe Superman, iar ciumafletele ăsta de Voiculescu nici măcar să-și dea jos inamicul n-a fost în stare! Păi ce răufăcător e ăsta, dom’le!? Uite de-aia n-o să intre România în Schengen niciodată. Penibil!

Joker (Batman): Există o singură soluție pentru Dan Voiculescu: să-l omoare pe B(e)atman!

The Penguin (Batman): Eu știam că România e fix genul de țară în care eu aș vrea să emigrez. Un om cu bani și putere ca mine, chiar și scund, ar putea să pună mâna pe putere în maxim cinci minute. Asta înseamnă să ai răufăcători de mâna a doua. Nici măcar pe justiție nu-s în stare să pună mâna. O să emigrez în Ucraina dacă lucrurile continuă așa, mă jur pe nasul meu cârn!

Loki (Avengers): Să moară frati-miu, Thor, dacă nu-mi vine să-i trag numai palme lu’ Voiculescu ăsta! Mi-a trimis la un moment dat o invitație să fac o emisiune la Antena 3, dar nu cred că o voi onora. Voiam să-i manipulez pe români să renunțe la ortodoxie și să se roage la mine. N-ai cu cine, ai dreacu de muritori! Mi-aș dori să iau sub stăpânire măcar o țară de-asta mică gen România, dar cu trepăduși de doi lei ca Voiculescu, care nu-s în stare nici măcar de un șantaj amărât, n-am nicio șansă.

Magneto (X-Men): Când i-am văzut fața prima oară, am putut să jur că Dan Voiculescu este un mutant cu puteri supranaturale ca mine – următoarea generație care va domina planeta Pământ. Când l-am auzit vorbind, însă, mi-a dat seama că e maxim o specie de reptilă.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare