HomeStiriRevoltate, găinile lui Adrian Năstase au intrat în grevă...

Revoltate, găinile lui Adrian Năstase au intrat în grevă japoneză

O știre de ultimă oră vine de la trimisul nostru special de la una dintre cele șapte case ale lui Adrian Năstase, cea de la Cornu: găinile de la ferma fostului premier au declanșat o grevă japoneză spontană și refuză să mai facă ouă. În plus, conform unui medium autorizat, care susține că poate comunica la nivel astral cu animalele, „angajatele” celui care acum este cazat la Jilava amenință cu blocarea activităților și cu proteste din partea tuturor galinaceelor de pe mapamond.

Știrea vine ca o surpriză după ce tot noi , acum câteva zile, că păsările își propuseseră să acopere ele daunele din dosarul „Trofeul Calității”, ca să nu rămână săracul Adrian Năstase fără tablourile sale scumpe. Chiar mai mult, unele dintre ele erau gata să facă sacrificiul suprem și să se transforme în șaorme. Inspectoratul de Stat în Construcții a refuzat însă 1,5 milioane de euro plătiți în ouă și carne de pui, fapt care le-a revoltat pe găini. Domnule, nu știu ce se-ntâmplă, da’ de aseară încoa’ zici că au înnebunit toate! Au început să-și smulgă penele și nu mai fac niciun ou. Azi-dimineață, când m-am trezit, le-am văzut pe toate cu câte-o panglică albă-n picioare și pancarte în cioc, ne-a declarat unul dintre angajații fermei de la Cornu.

Din câte se pare, acest protest spontan al găinilor are toate șansele să se transforme într-o adevărată revoluție a galinaceelor la nivel mondial. Găinile lui Năstase, ne-a declarat mediumul nostru specializat în animale, sunt într-un proces continuu de agitare a suratelor din cele patru colţuri ale lumii, primul pas fiind însă un protest cu găinaț în Piața Universității, urmat, probabil, de o nouă epidemie de gripă aviară.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare