HomeStiriSemn divin într-o casă din Ștefănești: Sfânta Taxabila

Semn divin într-o casă din Ștefănești: Sfânta Taxabila

Casa unei femei din Ștefănești (Ilfov), vecină cu Adrian Minune, a devenit loc de pelerinaj, numeroși români părăsind moaștele Sfintei Parascheva pentru a se ruga la peretele pe care a apărut, ca prin minune, Sfânta Taxabila.

Conform legendei, Sfânta Taxabilă este o femeie care a trăit acum câteva sute de ani prin împrejurimile Ștefăneștiului, fiind considerată de mulți ca fiind adevărata mamă a adevăratei Mama Omida. De la lansarea manelelor pe piața din România, Sfânta Taxabila și-a făcut simțită prezența doar de două ori: la încoronarea lui Guță și acum, la Ștefănești.

Întrebată de jurnaliști, femeia-n casa căreia a apărut minunea a declarat: „Mă duceam în living-rom să dau de mâncare la cai, când am trecut prin dreptul la acest perete din dormitorul de după-amiază al copilului meu dă al șeptelea, când ce să văz după fântâna de arteziană? Ditai sfânta, pupațiaș ție tălpile! Mia-m pus cocoșeii la gât, batecul pe cap șam plecat să-nunț lumea pren sat căi Sfânta-n cas`! Am vorbit cu însumi Adrian Minune, crezând căi mâna lu el. Dar nu e, păcatele mele! E semn divin de la Domnu! Auzind că vine presa televiziunii am tras repede nește reflectoare de la stâlpu de lumină din stradă, ca să pui să vadă toată lumea pă Sfânta!”.

Un sobor format din patru preoți pe ATV-uri (Brigada Găsește Sfinții) a plecat deja spre Ștefănești cu scopul de a pune taxă pe rugatul la perete.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare