HomeStiriSENZAŢIONAL! Geneticienii din Băicoi au reuşit să împreuneze un...

SENZAŢIONAL! Geneticienii din Băicoi au reuşit să împreuneze un cal cu o vacă

Geneticienii români au reuşit să dea o lovitură incredibilă comunităţii ştiinţifice internaţionale: cercetătorii de la Universitatea din Băicoi au împreunat, cu succes, un cal cu o vacă. Momentan singura dilemă pe care aceştia o au este numele animalului: propunerile de până acum sunt „Vacacal“ sau „Caluvaca”.
Reporterii Academiei Caţavencu s-au deplasat la faţa locului, în Băicoi, pentru a vorbit cu prof. univ. dr. Ion Genetescu, conducătorul proiectului de cercetare cu aceste rezultate excepţionale. „Am vrut să demonstrăm că ştiinţa încă mai poate fi utilă pentru oameni”, ne-a mărturisit cercetătorul. Domnul Genetescu ne-a povestit că i-a venit această idee în urma scandalului internaţional al cărnii de cal, care s-a găsit până şi în chifteluţele de la Ikea. „Aveam nevoie de un asemenea animal, ca să nu mai zică toată lumea că au găsit carne de cal în carne de vită. Acum am demonstrat că cele două se potrivesc perfect”, a continuat acesta.
Totuşi, procesul nu a fost fără dificultăţi: cercetătorii ne-au declarat că a durat mult până când o relaţie amoroasă dintre cal şi vacă să se înfiripe. După ce au încercat toate trucurile, ei şi-au dat seama că cea mai uşoară modalitate de a-i ajuta să se iubească a fost să le pună în fân afrodiziace, de la stridii la ciocolată.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare