HomeStiriSimona Gherghe, înlocuită la Acces Direct cu o maimuță....

Simona Gherghe, înlocuită la Acces Direct cu o maimuță. VIDEO cu aceasta în articol

Deși are la activ nenumărate performanțe jurnalistice dintre care amintim, doar în treacăt, reușita de a ne arăta tuturor unghiile și mizeria dintre degetele de la picioarele Ioanei Tufaru, cei de la Antena 1 au decis, se pare, să renunțe la Simona Gherghe. Fanii latrinei emisiunii TV pot sta însă liniștiți, deoarece din toamnă se vor afla pe mâini (cu degete opozabile) bune.

Astfel, conform surselor reporterilor AC, Antena 1 își dorește să stabilească o premieră în televiziune: vor avea prima emisiune din istorie moderată de o maimuță. Într-o primă fază, producătorii aveau de gând să propuna poziția de prezentator lui Cheloo, Giovanni Becali ori MM Stoica, însă, cum aceștia aveau alți oameni de înjurat ori de bătut, au declinat oferta.

Producătorii s-au reorientat însă rapid după ce au vizionat un clip pe Youtube cu maimuța Bobo () care arunca în oameni cu materii fecale și i-au propus deja poziția de prezentator și un contract baban în banane. “Țineți aproape, pentru că nici nu știți ce pierdeți: vă așteaptă un show mirositor de bun”, ar fi declarat unul dintre producătorii emisiunii Acces Direct.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare