HomeStiriȘOCANT! Adrian Mutu devine părintele Arsenie Coca

ȘOCANT! Adrian Mutu devine părintele Arsenie Coca

Deși în ultimele zile se tot zvonește că Adrian Mutu este pe făraș de la Petrolul, în urma unui sezon dezamăgitor în care a marcat doar două goluri, se pare că fostul fotbalist de la Juventus sau Chelsea va părăsi echipa fără să fie dat afară printr-o modalitate șocantă: se va călugări.

Surse apropiate fotbalistului ne-au declarat că, după o viață întreagă trăită în păcat, cu droguri, alcool, țigări, femei ieftine, prostituate și mimând fotbalul, Adrian Mutu vrea să continue pe același făgaș, însă de data aceasta pentru a-l găsi pe Dumnezeu. De aceea, după cum ne-au dezvăluit, în exclusivitate, prietenii de pahar ai fostului căpitan al Naționalei, Mutu se va hirotonisi sub numele de Arsenie Coca, și își va trăi restul vieții într-un desfrău sfânt.

Semnele conversiei profesionale și spirituale ale lui Mutu erau clare de o bună bucată de vreme. Din câte se pare, el alegea să le vorbească deseori în pilde colegilor săi mai tineri de la Petrolul. “Într-o zi a venit la mine și mi-a spus așa <<nefiriciți cei săraci de coca, căci a lor nu va fi împărăția cerurilor>>”, ne-a declarat un membru al echipei de juniori din Ploiești.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare