HomeStiriȘOCANT! În 2014 Guvernul va închide toate spitalele și...

ȘOCANT! În 2014 Guvernul va închide toate spitalele și va muta pacienții în biserici

În pragul Anului Nou, Guvernul pregătește un act normativ care va marca o schimbare majoră în domeniul politicilor publice din România. Din câte se pare, în urma unei discuții purtate între Victor Ponta și Eugen Nicolăescu, respectiv PF Daniel, Guvernul a luat decizia de a închide, începând cu anul viitor, toate spitalele de stat din țară, urmând ca pacienții să fie tratați, de acum încolo, în biserici, mănăstiri, ori chiliile pustnicilor.

Decizia vine pe fondul unei subfinanțări cronice a sistemului medical public și a redirecționării resurselor către bugetul BOR. Astfel, decizia de luna aceasta de a oferi Bisericii 30 de milioane de lei din Fondul de Rezervă nu a fost sub nicio formă întâmplătoare, ci face parte dintr-un plan managerial prin care România va deveni prima țară din lume în care sistemul public de sănătate va fi asigurat în regim divin.

PF Daniel a salutat decizia Guvernului, spunând că aceasta reprezintă “un semn de normalitate”. El a menționat că “degeaba se preocupă românii de sănătatea trupului, când ceea ce contează este, de fapt, curățenia sufletului”. În plus, acesta a subliniat că preoții au început deja să-și doteze parohiile cu cel puțin o icoană făcătoare de minuni și apă sfințită de cea mai bună calitate, acestea reprezentând, cu siguranță, tratamente mult mai eficiente decât cele din spitalele publice.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare