HomeStiriSorin Oprescu promite: „În loc de telegondolă, bucureștenii vor...

Sorin Oprescu promite: „În loc de telegondolă, bucureștenii vor avea aparate de aer condiționat suspendate”

Bătut în cap de soarele canicular din ultimele zile, băiețașului primarului general al Bucureștiului, Sorin Oprescu, i-a venit o nouă idee demnă de cartea recordurilor: în loc de autostradă suspendată sau de telegondolă, locuitorii Capitalei vor beneficia de aparate de aer condiționat suspendate.

„Ce dreacu să facem, bă, cu telegondolele alea? Dacă ăia de la UE sunt atât de fraieri încât să-mi dea atâția bani, io m-am gândit să le fac bucureștenilor ceva mai util”, ar fi declarat Oprescu unor apropiați. Din câte se pare, el le-ar fi propus deja unor oficiali de la Bruxelles ideea de a construi aparate de aer condiționat deasupra tuturor cartierelor din București, pe care aceștia au și acceptat-o. Specialiștii consideră că, după ce planul va fi dus la sfârșit (instalarea aparatelor de aer condiționat ar trebui să se finalizeze în preajma Paștelui), Bucureștiul va fi cel mai avangardist oraș din lume, locuitorii săi fiind, astfel, feriți de temperaturile care se află în creștere, pe fondul încălzirii globale.

Conform unui nou studiu realizat de AC însă, 99% dintre Bucureșteni consideră că aparatele de aer condiționat nu vor fi montate până acum, de Paște, ci mai degrabă la Paștele cailor. De asemenea, alți 90% privesc cu groază acest proiect, deoarece, consideră ei, „le e frică să nu-i tragă curentul mai tare”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare