HomeStiriSute de feline abandonate, după ce Ponta l-a făcut...

Sute de feline abandonate, după ce Ponta l-a făcut pe Băsescu pisic

Războiul declarațiilor dintre Băsescu și Ponta începe să capete deja proporții alarmante, iar asta nu doar pentru oameni, ci și pentru animale. După cum au descoperit reporterii Academiei Cațavencu, mulți votanți ai USL-ului și-au abandonat, începând cu seara trecută, pisicile pe stradă, considerându-le animale posedate de “băsism”.

Din câte se pare, cauza acestui fenomen, care începe să devină cu adevărat național, este declarația lui Ponta la adresa lui Băsescu de duminică seară. Astfel, după ce premierul a plagiat ironiile președintelui la adresa persoanei sale, și l-a făcut pe acesta pisic, străzile Bucureștiului au început să se umple de feline într-un număr alarmant. Pisoiul meu nici nu mai mieuna sau torcea, a început sa hăhăie la fel cum face Chioru’, așa ca l-am aruncat pe strada, ne-a declarat, în exclusivitate, unul dintre simpatizanții lui Victor Ponta.

Celebrul post de televiziune Animal Planet se pregătește deja de un documentar despre efectele războiului dintre pisicuțul plagiator și pisicul hăhăitor, în vreme ce Bear Grylls va include, în noua sa emisiune de pe Discovery, un ghid urban de supraviețuire printre feline.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare