HomeStiriVoiculescu va publica programul TV în Monitorul Oficial

Voiculescu va publica programul TV în Monitorul Oficial

De când au prins ciolanul de picior, sau sunt stăpâni pe telecomandă, USL-iștii au început să publice, să schimbe și să re-publice Monitorul Oficial, de zici că-i publicație tabloidă și trebuie ținută zilnic la curent. Mai nou, Voiculescu a decis că trebuie să-i ofere cititorului de monitor oficial exact ce vrea el să vadă, adică porcării, rețetă testată și de posturile TV ale lui Felix.

Începând de săptămâna viitoare, Monitorul Oficial devine ghid TV, în care va fi prezentat pe larg programul TV al posturilor patronate de Intact, lista pieselor care vor fi difuzate la radiourile lui Felix (nu sunt mai mult de 10 puse pe repeat) și o sinteză a celor mai bune editoriale din Jurnalul național. De asemenea, prima ediție a noului MOf va avea și un interviu în exclusivitate cu Daniela Crudu, în care aceasta va explica ce influență netrebnică a avut politica lui Băsescu de a fost nevoită să intre în șomaj după ce și-a pierdut locul de muncă de la Capatos din emisiune.

Mai multe detalii despre Cruduța, emisiunile lui Dan Negru, tensiunea Danei Grecu, sudoku, horoscop și Dan Voiculescu, în Monitorul Oficial de săptămâna viitoare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare