ŞOC: Fiul Gabrielei Firea a picat bacul fiindcă a făcut meditaţii cu olimpica Grapini!

de Spartakus , 13 iulie 2014
ŞOC: Fiul Gabrielei Firea a picat bacul fiindcă a făcut meditaţii cu olimpica Grapini!

După cum sigur aţi aflat, din presă, la examenul de bacalaureat recent încheiat, fiul senatoarei PSD Gabriela Vrâncea-Firea-Pandele-etc-etc, Tudor a picat cu brio. Junele se dovedeşte astfel un demn reprezentant al electoratului pesedist - ca să nu mai zică unii şi alţii că liderii PSD ar fi diferiţi de pulimea care-i votează. Totuşi, pentru beizadea eşecul de la bac a constituit o grea lovitură, cu atât mai mult cu cât toată lumea era convinsă că, dacă dai 40.000 de euro pentru studii la The Mark Twain International School din Voluntari, automat trebuie să iei şi examenul final.

Există voci care susţin că, de vină pentru eşec ar fi chiar senatoarea Firea, care s-a zgârcit să mai dea, colo, încă o mie de euro, să fie profesorii mai îngăduitori. Noi nu credem asemenea zvonuri mincinoase, ci mai curând suntem înclinaţi să credem că mititelul a avut, pur şi simplu, ghinion. Cu atât mai mult cu cât, se pare, el ar fi făcut meditaţii intensiv cu nimeni alta decât Maria Grapini, specialista în gramatică a Partidului. „Când a citit în ziar de doamna Grapini c-a fost olimpică la limba română, mama a luat imediat legătura cu ea, rugând-o să mă mediteze şi pe mine, s-ar fi confesat puştiul, într-un cerc de prieteni. Un an de zile am făcut meditaţii, mi-am neglijat preocupările de adolescent, cluburile, gaşca, anturajul, fetele şi cu ce m-am ales? N-am învăţat decât să scriu postări siropoase pe Facebook, în rest, la română am luat nota 1”, ar fi mărturisit, furios, puştiul.

În aceste condiţii, nu-i de mirare că pe perioada verii Tudor Firea doreşte să se pregătească pentru a doua sesiune de bacalaureat cu Marian Vanghelie, care a luat bacul şi deci ştie cum stă treaba. Dacă nici atunci nu va reuşi, mama lui va apela la specialistul suprem în examene din Partid: îl va ruga pe Victor Ponta să se implice personal şi să-i facă lui Tudorel nişte copiuţe de nota 10.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • TBriu

  18 iulie 2014 23:44

  Vai de mama lui!

  raspunde comentariului
 • Gica

  14 iulie 2014 23:04

  Puteti ,va rog ,sa dezvoltati expresia,,pulimea,,.................ca tot veni vorba !

  raspunde comentariului
 • Gica

  14 iulie 2014 23:04

  Puteti ,va rog ,sa dezvoltati expresia,,pulimea,,.................ca tot veni vorba !

  raspunde comentariului
 • Josef Svejk

  14 iulie 2014 2:47

  Ma da' rai si negri la inima sunteti. N-apuca mititelu' sa pice Bac-ul nici macar de 4-5 ori, si voi deja gata nene ca hienele sa-l faceti frajuri! Huuuooooooo!

  raspunde comentariului
+