ŞOC: Premierul Ponta, operat de urgenţă la Viena!

de Spartakus , 22 noiembrie 2014
ŞOC: Premierul Ponta, operat de urgenţă la Viena!

Misterul dispariţiei lui Victor Ponta ca premierul în ceaţă e pe cale să fie dezlegat: acesta ar fi vrut să-şi petreacă binemeritatul concediu la Sarmisegetusa, pentru a demonstra că nu e supărat că nu l-au votat dacii, dar a ajuns, în cele din urmă la Viena. Cum se face ca un asemenea patriot, un asemenea ortodox, român verde şi unic urmaş al lui Traian şi Decebal să părăsească România pentru a merge într-o ţară plină de catolici şi protestanţi?

Se pare că măsura plecării la Viena a fost luată în pripă, după ce premierul a suferit o criză puternică de minciunită acută. Ajuns la Sarmisegetusa, cu familia, el a început să strige prin hotel că-i preşedintele României, că a inventat apa caldă şi că DoarPonta poate mări pensiile, salariile şi retrocedările. În disperare de cauză, pentru că minciunita e o boală care nu se poate opera în spitalele româneşti, medicii au decis să-l transporte de urgenţă la o clinică din Viena. Şi aici, criza a continuat, deşi legat de pat Victor-Viorel urlând într-una că el a gătit pentru prima oară ştrudel şi şniţel vienez, că el a compus „Flautul fermecat” şi doar el s-a născut la Braunau, nu impostorul ăla de Adolf Hitler.

La un prim consult, specialiştii austrieci au constatat că pacientul s-a plâns că-l doare puternic în fund şi în cot de situaţia din România şi au decis să-l opereze imediat. Până la această oră nu se cunoaşte deznodământul şi nu se ştie dacă Ponta a scăpat de minciunită, boală care-l chinuie de când s-a născut. Medicii, care au fost şocaţi să vadă, la radiografie, că bolnavul n-avea pic de coloană vertebrală, s-au declarat rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire politică. Vom reveni cu amănunte.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cititor la ziar

  24 noiembrie 2014 11:40

  Aceasta a fost doar prima operatie. Pentru ca investigatii ulterioare, cauzate de o inrautatire generala a starii mintale, au relevat necesitatea unei noi operatii urgente pentru a i se extrage din creier Traian Basescu, a carui fixare in toti lobii si centri nervosi in special in cel al fricii a produs efecte devastatoare.

  raspunde comentariului
 • Traian Dirjan

  23 noiembrie 2014 13:33

  Sa-i fie tarana usoara!

  raspunde comentariului
 • terente

  22 noiembrie 2014 21:35

  A scăpat, e bine spasiba în Dubai cu fratele Ghiță.Ponta a promis că dacă scapă de suspendare va transforma România întrun Dubai al Europei prim pas fiind transformarea țării în deșert...Duba-i aproape.

  raspunde comentariului
 • Nikk

  22 noiembrie 2014 16:25

  Nu nu.....se aud vorbe ca ''se trateaza'' intr-un local din Dubai cu amicul Ghita.Local unde numai intrarea costa mai mult decat pensia lunara a unuia care l-a votat cu inflacarare....

  raspunde comentariului
+