”Je suis Pakistan”, careva, băi, occidentalilor?

de Spartakus , 28 martie 2016
”Je suis Pakistan”, careva, băi, occidentalilor?

În timp ce catolicii de pretutindeni sărbătoreau Paștele, iar ortodocșii noștri băgau și ei, preventiv, la ghiozdan, un mic și-o fleică, să nu-i găsească Paștele lor nepregătiți fizic, în Pakistan un musulman spălat pe creier tocmai pleca la ceruri, să-și primească cele 72 de fecioare, luând cu el și vreo 70 de copii și femei. Toți creștini, toți sărbătorind și ei Paștele catolic, ca și confrații lor din Occident. M-am uitat foarte atent la știri, m-am zgâit și pe Facebook, dar n-am văzut, printre bancuri cu blonde și poze cu pisici, nici măcar un ”Je suis Pakistan”.

Ca și cum Pakistanul ăsta nici n-ar exista pentru ”lumea civilizată” sau ca și cum s-ar afla într-o altă lume, la milioane de ani-lumină distanță. N-am văzut un singur lider european ieșind să-și exprime compasiunea și stupoarea pentru uciderea pruncilor de către irozii cu turban pe creștet, n-am văzut o singură ministresă bruxelleză pufnind în plâns în fața microfoanelor de mila victimelor. Evident, toți bruxellezii și toți politicienii erau prea ocupați cu băgatul mielului la maț ca să mai aibă timp, între două îmbucături, și de compasiune.

Ăst timp, peste Ocean, cea mai mare catastrofă din istoria Statelor Unite, Hussein Obama, și-a amintit că poartă un nume mândru, musulman, și a declarat că lumea occidentală face o imensă greșeală stigmatizându-i pe toți musulmanii. Pentru că, a zis el, pe lângă demenții care decapitează ostatici civili, veniți în misiuni umanitare, sau se aruncă în aer cu copilași nevinovați, există și musulmani cumsecade. Dar unde-i țineți ascunși pe ăștia, domnu' Hussein, că până acum nu prea i-am văzut la culoare? Ceea ce blegomanul ăsta, care, în alte vremuri, n-ar fi ajuns mai sus de lacheu în livrea, servind curcanul la masă lui ”Massa” , nu și-a mai amintit a fost că balamucul cu ”primăvara arabă” el l-a declanșat.

Dornic să exporte democrație și să importe cât mai mult petrol (gratis, dacă se poate), nenea Obama a făcut din Orient un haos și mai mare decât era. A debarcat niște dictatori care țineau situația sub control și cu care Occidentul putea negocia și a pus în locul lor guverne de paie, care au scăpat complet lucrurile de sub control. Mai mult, a sprijinit cât a putut ISIS, pentru ca acum să plângă, ipocrit, de mila celor asasinați de imbecilii ăia. Numai pentru atâta lucru și Obama ar trebui aruncat la coșul de gunoi al istoriei. Dar care istorie, că omul ăsta și confrații lui din Europa habar nu au de istorie. Nici măcar de evoluție n-au auzit și se miră acum de ce jihadiștii aruncă-n aer tot ce prind, când ei, politicienii milostivi, le-au vrut doar binele, au vrut să-i civilizeze. Au crezut, prostește, că un neam îndoctrinat religios și aflat pe la nivelul Evului Mediu poate fi adus în prezent fluturându-i prin față un iPhone și un Facebook, cum fluturau conchistatorii amerindienilor oglinjoara și mărgelele de sticlă.

Și acum, în al doisprezecelea ceas, în loc să ia taurul de coarne și să plece ei după ISIS, continuă să aștepte să vină ISIS la ei, sub forma unor dezaxați. În loc să atace ISIS în fieful său, continuă să plângă la televizor cu lacrimi de crocodil și să ne vorbească despre valorile islamice, religia păcii și datoria noastră creștinească de a uita și a ierta. Păi, în ritmul în care merg lucrurile, nu știu dacă vom reuși să mai iertăm, dar de uitat vom uita sigur, căci atunci când ești aruncat în aer bănuiesc că nu mai poți ține minte prea multe lucruri.

Ca să nu ne lase impresia că ar fi făcut din același aluat de mămăligă ca și omologii săi europeni, domnul Cioloș ar trebui să declare și pentru copiii pakistanezi uciși o zi de doliu național, cum a declarat și pentru Paris și Bruxelles. Că ăsta e spiritul Evangheliei. Și ar mai trebui, cum au făcut și polonezii, să nu primească populații strămutate pe teritoriul României. Că ăsta e spiritul Constituției. Altfel, ne vom trezi într-o zi cu un mare crater de obuz în locul Bucureștiului și cu milioane de ipocriți din Vest, din ăia care confundă mereu România cu Ungaria, Bulgaria sau Burkina Faso, scriindu-și pe Facebook, la poza de profil: ”Je suis Budapest”.

Update: În numele Academia Cațavencu și a libertății de exprimare vă anunțăm că această opinie este doar a unora dintre redactorii A.C., nu a întregii redacții. Suntem deschiși la dezbateri pro/contra-islam/religie/refugiați și vă mulțumim pentru deschidere.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ioan emanoil

  04 aprilie 2016 4:01

  Da, ai dreptate, partial, Spartakus, doar ca nu Obama ci clanul Bush si acolitii lui au faptuit aruncarea in aer a Orientului Mijlociu. Asta asa ca sa nu dam cu istoria de gard...

  raspunde comentariului
 • aura

  29 martie 2016 21:57

  ilie dorobantu... nu este nevoie sa fumezi... iar eu sint ANTI ORICE ADDICTIV... si mai ales anti tigara... dar sin PSYCHOTRONIZATA.... am aici la mine niste '''prieteni''' care fac exact ce se face cu o arma de razboi...intrebati pe DOMNII CHELARU STRAINU SI PE TOTI GENERALII IN REZERVA SI PE CEI IN FUNCTIE...daca nu stit inca veti stii cu ocazia raspunsului la intrebarea dv...daca nu urmariti TV6 si veti intelege DE UNDE VINE SPIRITUALITATEA NOASTRA BAZATA ASTAZI PE IUBIRE IERTARE SI HRISTOSENIA ACEASTA CARE NUMAI ADEVAR NU MAI ESTE... nicicind CRESTINISMUL NU A FOST ATIT DE PUTERNIC PUS PE MASA DE LUCRU A MINTILOR UMANE.... oare dece credeti????cine trebuie sa ierte si pe cine si mai ales DE CE????eh domnilor si doamnelor... sintem intr o sincopa civilizationala....DACA VREM SA GINDIM...daca nu.... este perfect caci este bine sa nu stii nimic... si ''''fericit cel sarac cu duhul...''' si exemplul lui IOV ESTE CEL CE NI SE DA CEL MAI FRECVENT...se deschide drumul...!

  raspunde comentariului
 • ligia

  29 martie 2016 15:00

  Asa, si de ce sa fiu Packistan? Pakistan, Libia, algerie, livreaza pe banda teroristi. Ce M-am dus eu la ei? Pana una alta coranii astia invadeaza Europa. A

  raspunde comentariului
 • ilie dorobantu

  29 martie 2016 13:23

  Aura, ce-ai fumat mânca-o-ar tata? Vreau și eu!

  raspunde comentariului
 • tudor

  29 martie 2016 9:15

  si cei care au imbratisat aceasta opinie curajoasa se ascund toti sub pseudonimul Spartakus? dar ceilalti, care nu sunt de acord cu ea, sub ce pseudonim scriu? poate balanel...?

  raspunde comentariului
 • aura

  29 martie 2016 8:51

  cineva mai sus a scris ca '''''''Pe Ciolos nu-l lasa mama UE sa ia hotarari singur ,inca nu s-a inteles ca suntem vasali ,noi ca tara ?!''''''' si ma uimit limpezimea ideii care este falsa astazi adica este adevarata numai ca nu se respecta si devine falsa caci nici o tara din Europa nu mai este vasala exact vasalitatea a fost atacata prin aceasta UE SI CONSTITUTIA EI cum sa se exprime contra musulmanilor nimeni nu mai ia in considerare CINE SINTEM NOI ROMANIA NICI NOI FRANTA NICI NOI ... oricare ditnre tarile Europei... caci UE ASTA INSEAMNA O CONTOPIRE A NATIONALITATILOR... crearea unei identitati scuturate de APARATE PSIHOTRONICE.... si cine nu este de acord este zgiltiit cu totul.... cu PSIHOTRONICA SE REZOLVA REUSITA OPINIEI pentru Uniounea Europeana.... iar criminalitatea nu este numai la nivel de DAESH dar cu un aparat scapam de toti cei pe care nu ii iubim si care ne deranjeaza in viata noastra...incepe sa se descopere ca crima devine pasiunea fiecarei fiinte umane asa cum pina astazi era iubirea... cine vrea sa scape de cei nesuferiti lor isi cumpara un PSIHOTRONIC... si prin pereti prin case intra cu undele si ataca mai ales pe cei cu opinie... atentie la dusmani ca incep sa se manifeste... !dar nu numai la dusmani ci si la simple antipatii.... nu ti a zimbit vecinul cum ai vrut??? la atac... ce sa mai traiasca degeaba...! ZIMBETUL A DEVENIT CEL CE ITI DESCOPERA CINE TE VA OMORI... cu psihotronicul...! merci civilizatie tehnologizata... merci tehnologie... merci spiritul criminal... si UNDE MAI ESTE DUMNEZEU IN TOATE ASTEA???de ce nu ne face si el o tehnologie ideologica de rezistenta??? si mai ales de exterminare a raului???oare chiar nu mai are putere in fata acestora cu coada lunga???

  raspunde comentariului
 • Stefan Ceapă

  29 martie 2016 7:51

  Nu-nțeleg de ce vă strofociți atît pentrucă totuși suntem populația și țara cea mai pregătită să-i primim pe musulmani la noi. Sau ați uitat că ,,vro 500 de ani am fost sub turci,,???? .Și acum fie vorba-ntre noi...toată țara-i cu curu-nsus așa că.....

  raspunde comentariului
 • bobutu

  29 martie 2016 2:59

  spartakus se vede de la 3 poste ca esti lingau de coaie rosii cu stelute

  raspunde comentariului
 • AC

  28 martie 2016 22:52

  In primul rand ca in Pakistan nu s-a intervenit militar. In al doilea rand ca au fost targetati crestini care sarbatoareau Pastele. Ar fi cazul sa terminam odata cu psihologizarea calaului - saracii musulmani tot occidentalii sunt de vina. Dar lor nimeni nu le-a zis ca nu e ok sa faca sute de atentate peste tot, la ei si la noi.... la ei nu-si da seama. Gata, pentru irak avem dreptul sa bagam atentate for ever. Nu conteaza ca in irak sadam omora kurzi cu napalmul sau in Afganistan talibanii decapitau femei pe stadion - ei beneficiaza mereu de prezumtia de victima. La fel cretinii din Bruxelles, a 3-a generatie, stateau in puf acolo, si occidentalii se chinuie sa explice cum, saracii, au cazut victima propagandei radicalilor etc. Nu uitati ca primul lucru facut de Mahomed in Mecca a fost sa masacreze 600 de evrei si sa-i expluzeze pe restul de acolo... Asta zic si eu model religios, religia pacii, ditamai Dalailama... Citit atent istorie islamica si veti vedea ca nu e nimic nou azi.

  raspunde comentariului
+