”Tata Puiu”: ”Simona Halep nu de antrenori buni are nevoie, are nevoie de iconițe!”

de Spartakus , 21 iunie 2015
”Tata Puiu”: ”Simona Halep nu de antrenori buni are nevoie, are nevoie de iconițe!”

Contraperformanțele obținute în ultima vreme de inegalabila noastră tenismenă Simona Halep nu au legătură, cum susțin gurile rele și cârcotașe, cu faptul că tânăra machidoancă stă prost cu nervii și are psihicul șvaițer. Dimpotrivă, Simona nu are nicio vină, singurii vinovați fiind antrenorii nedemni de talentul ei, pe care i-a avut până acum și pe care i-a schimbat mai ceva decât pe firmele pentru care face reclamă. Spre a evita posibile viitoare eșecuri, antrenorul Naționalei, Anghel Iordănescu, s-a declarat gata să o consilieze și pe Simona. ”L-am antrenat eu pe Hagi, care era tot machidon și mai căpos decât Simona, sigur o să reușesc și cu ea”, a precizat Tata Puiu.

Faimosul păstor al generației de aur crede că are soluția pentru ca Halep să revină la forma care a consacrat-o și e convins că, în cazul ei, iconițele lui personalizate vor face minuni. ”Am o icoană grozavă pentru serviciu, e suficient ca Simona să o pupe de trei ori înainte să servească și va reuși numai ași”, este încredințat antrenorul. De asemenea, Tata Puiu se laudă că deține o icoană actualizată cu Arsenia Boca, foarte bună la meciurile pe zgură – știut fiind faptul că icoanele clasice nu dau rezultate decât pe terenurile de iarbă.

O altă armă secretă pe care selecționerul e gata să i-o încredințeze Simonei este strigătul din momentul atingerii mingii. ”Simona nu trebuie să icnească, să zbiere sau să țipe isteric ca Șarapova și altele, că ea nu e maimuță, e om, suprema creație a lui Dumnezeu. De aceea, o s-o învăț, când dă în minge, să strige tare ”Doamne miluieștee!”, iar adversarele vor fi total descumpănite!”.

Mai mult decât atât, Tata Puiu susține că știe cum poate fi bătută Serena Williams: ”Dacă joacă împotriva Serenei, Simona trebuie să țină post și rugăciune trei zile înainte de meci, pe urmă să facă zece mătănii la colțul terenului și să rostească o rugăciune contra puterilor întunecate. Dacă chiar și așa, tot pierde primul set, atunci intru eu personal pe teren și-o stropesc pe Serena cu agheasmă de la Sfântul Munte Athos, să iasă toți ghiavolii din ea, de transsexuala naibii!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ovusiyajo

  30 septembrie 2017 7:17

  olobanqi-a.anchor.com URL=httpolobanqi-u.comolobanqi-u.anchor.comURL httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com httpolobanqi-t.com alobal

  raspunde comentariului
 • iwujedud

  30 septembrie 2017 7:17

  aluwoza-a.anchor.com URL=httpaluwoza-u.comaluwoza-u.anchor.comURL httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com httpaluwoza-t.com ibaigu

  raspunde comentariului
 • uelolaj

  30 septembrie 2017 7:17

  obavix-a.anchor.com URL=httpobavix-u.comobavix-u.anchor.comURL httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com httpobavix-t.com inevopiu

  raspunde comentariului
 • jan tiganila

  13 septembrie 2016 22:03

  Tata Puiu si'a trait traiul, si'a mancat malaiul...pacat ca isi pateaza imaginea performantelor avute cu generatia de aur...inca antrenand pe ici pe colo'...fara rezultate...eh e si el roman de-al nostru...de ce sa nu dea si el cu bota in balta???

  raspunde comentariului
+