Cu presa-n gură

de Academia Caţavencu , 09 decembrie 2015

 

Sucă a lu' Boicea din Craiova nu s-a mai mulţumit cu aventurile lui nea Mărin miliardar şi a trecut la "terorism". Adică s-a declarat el pe internet gata să se sacrifice pentru Statul Islamic, prin detonare. Noroc că prin Oltenia singurele materiale explozibile şi disponibile sunt prazul, oltencele fierbinţi şi pandurii convinşi că Băsescu este încă fanariotul care le fură prăduiala. "Radicalizatului" i-ar fi prins bine nu o ridicare cu mascaţi, ci o bătaie bună la cur din partea lu' tac-su, asta dacă n-o fi şi ăla vreun terorist trotilat continuu. Problema e că, după normele actuale, nu mai ai voie să-ţi altoieşti odrasla nici când se dă în leagăn cu Statul Islamic, deoarece eşti imediat încadrat de autorităţi la terorism paternal.

Alteţa sa regală (sau ce-o fi el în buletin) Prins Pol ne demonstrează că, atunci când ai de-a face cu procurorii, sângele albastru se face imediat apă chioară pe modelul aceluia al republicanilor hăituiţi de Justiţie: aflat pe drumul spre DNA Braşov, lui Prins Pol i s-a făcut subit rău de la inimă - acolo unde a pus supărările din ultima vreme cauzate de investigatori. Prin Pol avea antecedente în această privinţă, el suferind şi anterior dureri cardiace din pricina "jenei financiare" pe care hrebenciucii şi alţi doftori mioritici au promis să i-o lecuiască definitiv prin "retrocedarea" unor 'jde mii hectare de pădure, terenuri agricole, plus ceva imobile spaţioase şi luminoase. Deoarece ştim că "Monarhia salvează România" (chiar şi când este la mâna a treia sau a patra), nădăjduim să se facă dreptate şi să înceteze abuzul nepermis al dictatorilor din DNA asupra delicatei feţe princiare.

Deşi este iarnă, procurorii obţin încă recolte bogate de pe câmpurile patriei, opt primari fiind reţinuţi într-o singură noapte. Asta în judeţe tradiţional roşii şi social-democrate (Gorj şi Dolj), dar nu-l mai avem în capul Statului pe olteanul Ponta ca să ne spună că Băsescu dă iama în oamenii săi cinstiţi din cinstitul Sud al juveţilor. Noi le urăm mânuitorilor de cătuşe producţie spornică pe mai departe, să ne fie hambarele cu gratii cât mai pline în anul ce vine!

Dacă tot criticăm mereu luxul deşănţat etalat de căpeteniile BOR, trebuie să remarcăm şi gestul cuvios făcut de Arhiepiscopia Clujului, care a strâns 225.000 lei pentru victimele din Colectiv. Cam în acest fel ar trebui să slujească prelaţii noştri şi, în caz de stăruinţă, promitem să închidem ochii la trena cât trenul a lui Teodosie. Vrednici să ne fie!

David Cameron a aterizat la Bucureşti şi s-a întâlnit cu Cioloş. Nimic spectaculos în asta; dar avem noi aşa, o bănuială, că Premierul Marii Britanii n-ar fi venit niciodată în vizită la Prim-Ministrul Ponta. Nu din teamă că s-ar fi ales cu dulceaţă în galoşi, ci dintr-un motiv pe care vă lăsăm să vi-l imaginaţi singuri; cu excepţia jihadiştilor pesedişti, bineînţeles, şi a "naţionaliştilor" internauţi convinşi c-a sosit Cameron să-şi ia tainul în gaze de şist, pe şest.

Continuă verificările marilor averi şi rezultatele sunt exact cele ştiute de popor, fără să tragă cu ochiul în conturile respectivilor: sume mari şi uriaşe nejustificabile de cei vizaţi decât prin moşteniri din partea mătuşilor decedate în garsoniere sau primite de la unchii plecaţi în America pe timpul Războiului Civil. Nu c-am fi noi admiratori ai Fiscului lui Ceauşescu, care confisca fără judecată, dar ne amintim că şi în ţările civilizat-avansate eşti executat pentru orice nu ai justificat, inclusiv maşina când este mai scumpă decât casa. De tot râsu'-plânsu' la ce dictatură au ajuns comuniştii ăia, nu?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Flori

    09 decembrie 2015 19:29

    httpwww.gandul.infoautomitropolitul-ardealului-are-o-masina-noua-din-ce-bolid-a-coborat-in-centrul-sibiului-14913667

    raspunde comentariului
+