HomeActualitateEl Brazil de mi amor, cu Teleormanul te omor!

El Brazil de mi amor, cu Teleormanul te omor!

După ce Teleormanul a depășit, în 2 noiembrie, afluența turistică zilnică din Brazilia, agențiile internaționale de turism au intrat în alertă. Se pregătește o reorientare a ofertelor către zona sudică a României, unde se pot vizita favele la un preț avantajos și într-un cadru evident mai puțin periculos. Am solicitat părerea dlui James DeCameron, reprezentantul agenției Five Continents din Marea Britanie, care ne-a declarat cu amabilitate:

"Teleormanul românesc are un potențial turistic net superior Braziliei și cred că va ajunge să concureze Egiptul într-un viitor apropiat. Noi știam despre Cimitirul Vesel din Săpânța, dar nu auzisem că în sudul României acestea pot fi găsite în fiecare localitate, cu ocazia alegerilor. Se vorbește că Halloweenul american e un moft față de cel teleormănean, dar trebuie să facem, totuși, o cercetare preliminară pe teren. Dacă aceste atracții apar doar la alegeri, posibil să fie o problemă. Primim însă asigurări de la marketingul nostru că merită să ne luăm target pe această direcție, fiind tot timpul ceva interesant de vizitat în zonă. Mai ales în perioada anului ce face ca Teleormanul să fie precum Egiptul pe timpul revărsării Nilului, când faraonii români sunt plimbați cu plutele de felahii locali.

Cine vrea să se simtă, ieftin, un fel de Indiana Jones are în România sudică o alegere inspirată; trăiești senzații tari inedite printre triburile băștinașe, unde fenomene magnetice bizare te pot lăsa inexplicabil fără portofel, bagaje și mașină. Pentru amatorii de risc maxim, recomandăm călătoriile pe cont propriu, cu bicicleta sau pe jos. Cei mai slabi de înger ar face bine să apeleze la pachetele noastre all-inclusive, noi asigurăm repatrierea în caz de faliment personal. Oricum, dintr-o favelă braziliană nu ieși decât mort de tot, din România te întorci chiar și mort cu drept de vot!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare